Verességgel búcsúzott a szezontól a PMFC

A bajnokság utolsó fordulójában a pécsiek 1-0-ra maradtak alul a Kozármisleny FC vendégeként megvívott baranyai rangadón.

Az NB III Közép-csoport 30., egyben utolsó játéknapján a PMFC a megyei rivális Kozármisleny FC vendégeként zárta a szezont. A sok néző előtt megrendezett baranyai derbit a hazai együttes kezdte aktívabban, majd idővel a piros-feketék vették át az irányítást és dolgoztak ki lehetőségeket, ám a vezetést mégis a házigazda csapat szerezte meg a 31. minutumban Havasi Dániel közeli találatával, 1-0.

A fordulást követően a mecsekaljaiak még nagyobb elánnal játszottak, ugyanakkor rangadóhoz mérten inkább a küzdelem dominált, mintsem a közönség szórakoztató játék. Újabb találat viszont nem született a szomszédvári ütközeten. A Vas László vezette PMFC labdarúgócsapata végül a tabella 11. pozíciójában zárta az NB III Közép-csoport 2018/2019-es pontvadászatát.


NB III Közép-csoport, 30. forduló
Kozármisleny Stadion, 800 néző. Vezette: Tamási Patrik
Kozármisleny FC – PMFC 1-0 (1-0)
Gsz.: Havasi (31.)
Kiállítva: Erdős (96.)

Kozármisleny FC: Molnár – Horvát, Racskó, Kocsis, Turi – Rácz (Pergel 83.), Füredi (Kiss M.) – Tóth Marcell, Wittrédi (Márkvárt 70.), Rácz F. – Havasi. Edző: Németh Zsolt.

PMFC: Kovács – Kónya, Erdős, Katona, Varga – Kálmán, Koller, Oliveira, Kesztyűs (Csernik 88.) – Juhász (Gellén 74.), Kiss K. (Kondor 55.). Vezetőedző: Vas László.


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram