Sólyom szögre akasztotta a kapuskesztyűt

Kozármisleny -Pmfc 1-16

A Kozármisleny FC és a PMFC közösen búcsúztatta el Sólyom Csabát, aki mindkét baranyai labdarúgóklubban letette névjegyét.

Az NB III Közép-csoport 30. fordulójában szép számú nézőközönség előtt rendezték meg a Kozármisleny FC–PMFC baranyai rangadót. A múlt vasárnapi bajnoki szezonzáró előtt a két klub közösen búcsúztatta el az aktív kapus pályafutását 38 évesen hivatalosan is befejező Sólyom Csabát, aki a PMFC portáját összesen 157 bajnoki mérkőzésen védte, míg a szomszédos kék-fehérek között 89 találkozón lépett pályára. A korábban a Pécsben és Kozármislenyben is hosszabb időt eltöltő Sólyom Csaba nem leplezte boldogságát és meghatottságát.

– Nagyon köszönöm mindkét klubnak, hogy megemlékezett rólam. Mindenki tudja, hogy a PMFC a szívem csücske, ám amikor Kozármislenybe kerültem, olyan impulzust kapott a pályafutásom, ami elkísért az utolsó éveimben – mondta Sólyom Csaba. – Gyakorlatilag már tavaly szögre akasztottam a kesztyűt, szerencsére nem következett be olyan probléma, ami miatt be kellett volna ugranom a kapuba. Az utóbbi időben nem is edzettem, a térdeim sajnos nem bírják, így csak az edzősködésre koncentrálok – jegyezte meg a PMFC kapus trénere.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

30706176_1770637416290498_4423600759061348352_n

NB II-es licencet kaptunk

Ma ülésezett az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága, amely a PMFC (PSN Zrt.) licenckérelmét megvizsgálta, majd a 2018/19-es NB II-es évadra meg is adta azt. Csak ...