Győzelem a negyedik edzőmeccsen

A PMFC 4-0-ra nyert a Balatonlelle SE elleni hazai felkészülési találkozón.

Szerda este hazai pályán játszotta sorozatban negyedik nyári felkészülési találkozóját a PMFC NB III-as labdarúgócsapata, amely ezúttal a harmadosztály Nyugati-csoportjába frissen feljutó Balatonlelle SE együttesét látta vendégül a Stadion utcában. A Vas László vezette piros-feketék magabiztosan, végig kézben tartották a mérkőzést, a 21. percben pedig góllá érett fölényük. Egy gyorsan elvégzett szabadrúgást követően Godzsajev Telmán indult meg a kapu irányába, majd a tizenhatos körívének közvetlen közeléből kilőtte a Balaton-partiak hálójának jobb alsó sarkát, 1-0.

IMG_0351

A 30. minutumban aztán tovább növelték előnyüket a pécsiek, Gajág Gergő lövése perdült a hálóba, 2-0. A félidő előtt aztán még egy gólt láthattak a kilátogató szurkolók, a 39. percben egy szélről beívelt labdát Máté János csúsztatott közelről a balatonlellei kapuba, 3-0. A fordulást követően sem változott sokat a játék képe, a baranyaiak főlényben futballoztak és több lehetőséget kidolgoztak, míg végül Koller Krisztián 59. minutumban szerzett találatával állították be a 4-0-s végeredményt. A PMFC következő edzőmeccsét szombaton 11:00-kor játssza majd itthon a Puskás Akadémia FC II. ellen.


Felkészülési mérkőzés
Pécs, PMFC Stadion, 100 néző. Vezette: Zierkelbach.
PMFC – Balatonlelle SE 4-0 (3-0)
Gsz.: Godzsajev (21.), Gajág (30.), Máté (39.), Koller (59.)

PMFC: Kovács – Sági, Rácz, Gajág, Németh, Godzsajev, Szabó, Bohata, Grabant, Máté, Tihanyi. Cserék: Oliveira, Széles, Futó, Koronics, Katona, Kiss, Koller, Geiger, Gellén, Horváth. Vezetőedző: Vas László.


 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram