Újabb visszatérőnk: Gajág Gergő!

Ismét egy saját nevelésű pécsi védőt sikerült hazacsábítani a PMFC-hez.

Gajág Gergő, a PMFC 25 éves, remek felépítésű saját nevelésű védője 2008-ban húzhatta magára először a piros-fekete mezt utánpótlás játékosként, és egészen 2014-ig Mecsekalján futballozott. NB I-es meccsen ugyan nem kapott szerepet, de a Ligakupában és az PMFC tartalék gárdájában számítottak rá. Ezt követte egy évnyi játék a harmadosztályú Kozármislenyben, majd a SZEOL-hoz igazolt, amellyel feljutott a másodosztályba, onnan azonban egy év után búcsúzni kényszerültek.

Egy újabb harmadik ligás félév után 2018 elején hazaköltözött a Tisza-partjáról Gajág Gergő, aki azon a bajnoki tavaszon a pécsi védelem alapemberévé vált, ráadásul megszerezte első gólját a PMFC felnőtt csapatában. Sajnos a szezon végén nem sikerült a feljutás, így a belső védő megint tett egy szegedi kitérőt. A hátvéd a nyári felkészülés elejétől fogva együttesünkkel készül és szeretne ezúttal már tényleg huzamosabb ideig a Stadion utcában játszani és sikereket elérni.

Gajág Gergő másolata

– A PMFC-ben nevelkedtem, innen kerültem Kozármislenybe, majd pedig két és fél évet Szegeden játszottam. Nemrég volt szerencsém ismét hazajönni, de sajnos nem úgy sikerült a bajnokság, ahogy azt szerettük volna. Az előző évadot ugyancsak a SZEOL-ban töltöttem, viszont rettentően boldog vagyok, hogy a Pécs színeiben folytathatom. Bízom benne, hogy sikeres bajnoki szereplés vár ránk – mondta Gajág Gergő, aki a nemrég leigazolt Rácz Lászlóval összeszokott belső védőpárost alkothat.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram