A piros-feketéknél folytatja a középpályás

A 21 esztendős Godzsajev Telmán a Kaposvári Rákóczi együttesétől érkezett a PMFC-hez.

A PMFC NB III-as labdarúgócsapatának újabb nyári igazolása a legutóbb a Kaposvárral élvonalbeli feljutást ünneplő Godzsajev Telmán. A 21 esztendős, azeri és magyar felmenőkkel rendelkező középpályás 1997. december 7-én látta meg a napvilágot a kárpátaljai Nagydobronyban. A labdarúgás alapjaival egész fiatalon ismerkedett meg szülőhelyén.

Magyarországi pályafutása a Fonyódi Petőfi SE csapatában indult 13 évesen. A Balaton-partiak utánpótlásában eltöltött három év után a kaposvári Bene Ferenc Labdarúgó Akadémiára került. Ezt követően felhívták a Rákóczi felnőtt együtteséhez, így tagja volt a megye I-es, az NB III-as, míg legutóbb az NB II-es bajnokságot is megnyerő zöld-fehéreknek.

Godzsi

– Nyáron a több játéklehetőség kapcsán jött szóba a PMFC, ami egyből jól hangzott. Abszolút elégedett vagyok a váltással, remek szakmai stábbal és csapattal dolgozhatok. Úgy gondolom, hogy jó eséllyel pályázunk a feljutásra. Középpályásként nem csak a védekezés, hanem a támadásépítés, valamint az egy az egy elleni játékomat tartom erényemnek – jegyezte meg Godzsajev Telmán.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram