Hosszabbítottak saját nevelésű fiataljaink

Kovács Benedek, Horváth Dániel, Katona Levente és Kiss Krisztián a 2019/2020-as szezonban is a PMFC-t erősíti.

A kapusposztért vívhat majd Kovács Benedek, aki 2000. október 2-án látta meg a napvilágot Pécsen. A PMFC 18 esztendős hálóőre a korosztályos éveket követően a 2017/18-as idényben került közel a felnőttekhez. A kiváló képességekkel megáldott hálóőr az előző bajnoki szezonban 16 NB III-as találkozón védte együttesünk portáját.

Kovács Benedek

Kovács Benedek

Az első csapatnál számítanak Horváth Dánielre is, aki korábbi élvonalbeli labdarúgónk, Horváth Gyula fia. A 2001. május 14-én, Pécsen született tehetséges védő a piros-feketék minden korosztályos együttesében alapember volt. Az NB III-asok mezőnyében eddig ugyan még nem mutatkozott be tétmeccsen, de esetében, ami késik, biztosan nem múlik.

Horváth Dániel

Horváth Dániel

A mohácsi származású, 2001. december 31-én született Katona Levente korábban szülővárosából érkezett a PMFC-hez. A korosztályos csapatokban meghatározó szerepet betöltő, még mindig csak 17 esztendős hátvéd az előző évad során csatlakozott az NB III-as gárdához, amelyben 12-szer kezdőként, 5 esetben pedig csereként játszott.

Katona Levente

Katona Levente

A 19 esztendős Kiss Krisztián szintén klubunk utánpótlásában nevelkedett. Az 1999. október 26-án, Pécsen született támadó végigjárta a korosztályos alakulatokat, majd pedig 2018-ban debütált a PMFC NB III-as labdarúgócsapatában. A támadó az előző bajnoki pontvadászatban 10-szer volt kezdő, míg 10-szer a kispadról szállt be.

Kiss Krisztián

Kiss Krisztián

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram