Indul a pécsi futballszezon!

Vasárnap 17:00 órakor hazai pályán kezdi szereplését labdarúgócsapatunk az NB III Közép-csoport 2019/2020-as szezonjában.

Véget ért a PMFC számára a felkészülési időszak, mostantól már tétre megy minden egyes küzdelem, ráadásul Koller Krisztiánék vasárnap végre elrajtolnak az NB III Közép-csoportjában. A bajnoki nyitányra hazai pályán kerül sor, ellenfelünk a Szekszárdi UFC lesz. A felkészülés elején már összefutottunk aktuális riválisunkkal, akkor a Várkői Stadionban gólparádét rendezett Vas László vezette csapatunk. Abból az összecsapásból ellenben nem lehet és nem is szabad kiindulni, főleg, hogy a nyár során mindkét együttes alaposan átalakult.

A két klubcsapat korábban hat alkalommal játszott egymással az NB III-ban, a Stadion utcában egy vereség, egy döntetlen és egy győzelem a mérlegünk a tolnai gárdája ellen. Remélhetőleg vasárnap sikeresen indul a pécsiek futballszezonja, amelyre várjuk szurkolóinkat. A PMFC klubházában már zajlik a 2019/2020-as bajnoki szezonra érvényes jegyek- és bérletek árusítása, előbbit 500, utóbbit 5 000 Ft-ért kínálunk. Erről bővebben ITT tájékozódhat. A tomboló nyár ellenére augusztus 4-én legyünk minél többen a lelátón!


NB III Közép-csoport, 1. forduló
2019. augusztus 4., vasárnap, 17:00
PMFC – Szekszárdi UFC
Pécs, PMFC Stadion


Fénykép: Löffler Péter/Dunántúli Napló

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram