Koller és Geiger is marad a PMFC kötelékében

A 36 éves Koller Krisztián a PMFC NB III-as labdarúgócsapatának legidősebb játékosának számít, ám a középpályás még mindig fiatalos elánnal dolgozik és teszi töretlenül a dolgát a pályán. Ízig-vérig pécsi játékosunk korábbi élvonalbeli együttesünkben is maghatározó szerepet töltött be, majd egy nyíregyházi és zalaegerszegi kitérőt követően 2016-ban tért vissza a Stadion utcában, ahol azóta 89 NB III-as meccsen 38 gólt rúgott.

IMG_0166

– Titkon egy igen jó szezonban reménykedem. Van egy megérzésem ezzel kapcsolatban, ám ne kiabáljuk el. Minden posztra sikerült erősíteni, ami bizakodásra ad okot. Személy szerint jó fizikális állapotban vagyok. Csinálom rendesen a munkát, szeretnék én is minél jobb teljesítményt nyújtani a céljainkért. Igyekezni fogunk győzelemmel kedveskedni a szurkolóknak az első hazai bajnoki találkozón – hangsúlyozta Koller Krisztián.

Geiger Norbert szép számban rúgta a gólokat az előző évadban, remélhetőleg jó szokását folytatja az augusztus 4-én rajtoló új idényben is. A 26 éves támadó Budapesten született, focizott Csepelen, Dabason, két szezont töltött az NB II-es Szeged-Grosics Akadémiánál, megfordult Méhkeréken és Hódmezővásárhelyen, míg a PMFC-hez az év elején csatlakozott, amelynek színeiben 13 bajnokin 6 találatot jegyzett.

IMG_0039

– Az előző szezon végét egy kicsit elrontottuk, de volt egy nyolc meccses veretlenségi sorozatunk, amit jó volt a pályán megélni. A mostani bajnokságot szeretnénk eredményesen kezdeni. A Szekszárd ellen legutóbb is itthon játszottunk, ráadásul sikerült gólt rúgnom. Sajnos annak ellenére sem tudtunk nyerni, hogy rengeteg helyzetet alakítottunk ki. Bízom benne, hogy ezúttal minden labda befelé pattan – tekintett előre Geiger Norbert.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram