Mislenyi rangadóval folytatjuk

Vasárnap a baranyai rivális HR-Rent Kozármisleny otthonában lép pályára NB III-as labdarúgócsapatunk.

A Szekszárdi UFC elleni 4-0-s hazai siker után, vasárnap szezonbeli első idegenbeli meccsét vívja a PMFC. A piros-feketék számára ráadásul egy komoly baranyai rangadóval folytatódik a bajnoki pontvadászat, Koller Krisztiánék az NB III Közép-csoport 2. fordulójában a szomszédos HR-Rent Kozármisleny vendégeként lépnek pályára augusztus 11-én, vasárnap 17:00 órakor.

A Kozármisleny vereséggel kezdte a bajnokságot, hiszen Pókos Csaba együttese a Rákosmente vendégeként szenvedett 1-0-s vereséget. A baranyai rivális kerete javarészt a tavalyi játékoskeretre épül, a nyári felkészülés alatt azonban több új labdarúgó is csatlakozott a kék-fehérekhez. Az összeszokottsággal nem lehet problémájuk, ennek tükrében is kemény összecsapás elé nézünk.

A szomszédvári rangadó augusztus 11-én, vasárnap 17:00-kor kezdődik a Kozármisleny Stadionban. A HR-Rent Kozármisleny otthonába elkísérő drukkereinket ezúttal is a sportcsarnok felőli, kapu mögötti vendégszektorba várják a szervezők. A belépő 800 forint, míg a hölgyeknek ingyenes a belépés. Jegyvásárlásra kizárólag a helyszíni pénztárban lesz lehetőség.


NB III Közép-csoport, 2. forduló
2019. augusztus 11., vasárnap, 17:00
HR-Rent Kozármisleny – PMFC
Kozármisleny Stadion


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram