Három pont a cél a Taksony ellen

Augusztus 18-án, 17:00 órakor a Taksony SE GP Solar együttesét látja vendégül a PMFC NB III-as labdarúgócsapata, amely két fordulót követően százszázalékos mérleggel vezeti a Közép-csoportot. Ezzel szemben a hétvégén a Stadion utcába látogató Pest megyei zöld-fehérek jelenleg a tabella 6. helyén tanyáznak, eddigi mérlegük egy győzelem és egy vereség. A vasárnapi találkozó előtt a két csapat vezetőedzője, így Vas László és Szabados Tamás mondta el, hogy milyen meccsre számítanak.

Vas László (PMFC):

„Azért dolgozunk, hogy a csapat munkája eredménnyel párosuljon. Az eddigi két bajnoki találkozót sikeresen teljesítettük, de ezeken túl kell lépnünk és a következő meccsre koncentrálunk. A pozitív dolgokat igyekszünk magunkkal vinni, a negatív elemeket pedig megpróbáljuk kijavítani. Jó csapatnak tartom a Taksonyt, amely megerősödött a nyár folyamán, több korábbi NB II-es játékos csatlakozott a keretükhöz, illetve érkeztek fiatalok a Vasastól. Meggyőződésem, hogy nem lesz könnyű dolgunk vasárnap, ám a céljaink nem változtak és szeretnénk itthon tartani a három pontot.”

Szabados Tamás (Taksony SE GP Solar):

„Remélem, hogy azt a taktikát, amit a Pécs ellen sikerül kidolgozni, azt a fiúk minél hatékonyabban, minél nagyobb százalékban betartva tudják végrehajtani. Igaz, sok múlik azon is, hogyan tudunk felállni, a sérültjeink mennyire lesznek olyan állapotban, hogy bevethetőek legyenek. Minden sorozat megszakad egyszer, és vihar után általában napsütés jön, bízom benne, hogy ez minél hamarabb elérkezik, akár már a hétvégén. Masszív, jó csapat a Pécs, azt gondolom, hogy ebből a csoportból nekik van a legnagyobb esélyük a feljutásra, de mi sem kirándulni megyünk a Mecsekaljára, szeretnénk ponttal vagy pontokkal hazatérni.”

Fénykép: Laufer László/Dunántúli Napló

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram