Vasárnap hazai bajnoki következik

fb_taksony (1)

Mindkét eddigi meccsét megnyerte az NB III Közép-csoportban a PMFC, amely itthon folytathatja eredményes szereplését.

Ismét egy nehéznek ígérkező hazai mérkőzés vár a PMFC-re, amely az NB III Közép-csoport 3. fordulójában a Taksony SE GP Solar gárdáját látja vendégül augusztus 18-án, vasárnap 17:00-kor a Stadion utcában. A legutóbbi két bajnokiján hat pontot gyűjtő pécsiek jelenleg a tabella élén állnak, míg a Pest megyeiek a 6. pozícióban tanyáznak, igaz, a két együttes helyezése között csupán három pont a különbség.

A Szabados Tamás edzette Taksony SE GP Solar az idei szezonban felemásan kezdte szereplését, az első fordulóban 3-0-ra nyert a Budapest Honvéd-MFA II. vendégeként, a második körben viszont 1-0-ra kikapott otthon a THSE-Szabadkikötőtől. A két csapat tavalyi egymás elleni találkozóit mindkét esetben a pécsiek nyerték, idegenben 1-0-s, hazai környezetben pedig 3-0-s sikert arattak a piros-feketék.

Az augusztus 18-án, vasárnap 17:00-kor kezdődő PMFC–Taksony SE SP Solar NB III-as mérkőzésre érvényes belépőket keresse majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös kaput javasoljuk. A jegy ára 500 Ft, míg 14 év alatt és 65 felett ingyenes a belépés.

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

Pmfc U17- Dvtk U17-020

Pályán az utánpótlás

Felemás eredmények a hétvégén, voltak, akiket a meleg zavart meg. U19-es bajnokság, II. osztály, 25. forduló UTE – PMFC 0-2 (0-0) Pécsi gólszerző: Kiss Krisztián ...