Döntetlent játszottunk Csepelen

Labdarúgócsapatunk megőrizve veretlenségét 1-1-es döntetlenre végzett a Budapest Honvéd-MFA II. vendégeként.

Vasárnap a 8. fordulóval folytatódtak az NB III Közép-csoport küzdelmei, amelynek alkalmából éllovas labdarúgócsapatunk a Budapest Honvéd-MFA II. vendégeként lépett pályára Csepelen. Együttesünk igyekezett gólra váltani mezőnyfölényét, többször is sikerült veszélyt teremteni a kispesti tartalékok kapuja előtt, a vezetést némi szerencsével mégis a fehér mezes hazaiak szerezték meg. A 26. percben jobbról, jó 20 méterről végezhettek szabadrúgást a pályaválasztók, a beívelt labda középen Cipf Dominikot találta üresen, akinek fejesébe ugyan beleütött Kovács Benedek, de a labda kapusunk kezéből szerencsétlenül a háló jobb oldalába pördült, 1-0. Nem sokkal később Németh Márk előtt adódott komoly egyenlítési lehetőség, ám védőnk a kapu fölé belsőzte a játékszert.

A pécsiek egygólos hátrányban fordulhattak és töretlen elánnal vezettek támadásokat, azonban nem sikerült igazán komoly helyzetet kialakítani. Mígnem a 77. percben Németh Márkot csak szabálytalanul tudta megállítani Kóródi Dávid. Zimmermann Márió játékvezető az esetet közelről végignézve pedig a büntetőpontra mutatott. A tizenegyes mögé a korábban csereként pályára lépő Koller Krisztián állt, középpályásunk a kapu közepébe lőtte a labdát, amibe Horváth András már csak belepiszkálni tudott, hárítani nem, 1-1. Együttesünk a hajrában mindent megtett a győzelem érdekében, végül azonban megkellett elégedni az egy pontot jelentő döntetlennel. Vas László vezette labdarúgócsapatunk ennek ellenére megőrizte veretlenségét, illetve első helyét a bajnokságban.


NB III Közép-csoport, 8. forduló
Budapest, Csepel Stadion, 300 néző. Vezette: Zimmermann Márió.
Budapest Honvéd-MFA II. – PMFC 1-1 (1-0)
Gsz.: Cipf (27.), ill. Koller (77. – büntetőből)

Budapest Honvéd-MFA II.: Horváth A. – Fazekas, Temesvári, Csörgő, – Kóródi, Irimiás, Szendrei, Kovács N. (Horváth R., 28.) – Hajnal G. (Darabont, 59.), Cipf (Pisont P., 73.) Lukács. Vezetőedző: Pisont István.

PMFC: Kovács B. – Sági, Rácz, Katona, Németh M. (Koller, 75.) – Grabant (Szabó D., 62.), Futó, Geiger,, Hegedűs – Tihanyi (Nikic, 46.), Kónya. Vezetőedző: Vas László.


Fénykép: Kürti János

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram