Szurkolói infók a szombati rangadóra!

Összegyűjtöttünk minden fontos tudnivalót az október 12-i, Iváncsa KSE elleni hazai bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban:

Az NB III Közép-csoport 10. fordulójában az eddig veretlenül az éllovas helyen álló labdarúgócsapatunk a harmadik Iváncsa KSE együttesét látja vendégül október 12-én, szombaton 14:30-tól a PMFC Stadionban. A hétvégi találkozóra érvényes belépőjegyek már megvásárolhatók elővételben a Stadion utcai klubház emeleti pénztárában, hétköznapi munkarend szerint. A belépőjegy ára egységesen 500 Forint, míg a 14 év alattiak és a 65 év felettiek számára változatlanul ingyenes a hétvégi mérkőzés megtekintése. A szezonbérlet szintén érvényes!

A szombati rangadón a szurkolók a megszokott módon a Szigeti út felőli A-F jelzésű ülőszektorokat, valamint a B-közép tribünt vehetik birtokba. Jegyvásárlásra nem csak elővételben nyílik lehetőség, a belépőket meccsnapon keresse majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös, 6-os kaput használhatják a drukkerek. Külön vendégszektor nem lesz, így vendégek is a hazai oldalra válthatnak belépőjegyet.

A pénztárak, a stadion kapui, valamint a büfék a mérkőzés kezdése előtt egy órával, 13:30-kor nyitnak. A gépjárművel érkezők számára célszerű a környező utcákat igénybe venni, valamint a stadionnal délről szomszédos egyetemi kar parkolóját használni. A hűvös őszi időjárás beköszöntével ajánlott a réteges öltözék viselete, valamint csapadék esetén megengedett az esernyő használata a stadion területén. Bízunk benne, hogy a korábbiakhoz hasonlóan szombaton is igencsak szép számban összegyűlve szurkoljuk ki az újabb fontos hazai győzelmet!

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram