Rangadón őrizhetjük meg éllovas helyünket

A szezon eddigi talán legnehezebbnek ígérkező bajnoki mérkőzése vár a PMFC-re, amely szombaton 14:30-kor az Iváncsa KSE együttesét fogadja az NB III Közép-csoport 10. fordulójában. Az október 12-i összecsapást nyugodtan titulálhatjuk rangadónak, hiszen amíg a Vas László vezette labdarúgócsapatunk veretlenül veteti a pontvadászatot, addig a Domján Attila trenírozta piros-fehérek jelenleg a tabella harmadik fokán állnak. Akiket ráadásul az elmúlt hét kör során egyik aktuális ellenfelük sem tudott legyőzni. A tizennyolc pontot gyűjtő Fejér megyeiekkel szemben a baranyaiak öt pont előnnyel rendelkeznek.

Az Iváncsa KSE a rajton a Dunaújváros vendégeként ért el 2-1-es sikert. Hazai évadnyitójukat ellenben elrontotta a Monor, amely 2-0-ra verte meg őket. Az Iváncsa ezt követően a Kelen SC-t 4-0-ra, a Kecskemétet 2-0-ra győzte le, majd 1-1-re zártak a Szentlőrinccel és 1-0-ra nyertek a Budapest Honvéd-MFA II. ellen, míg a Szekszárdi UFC-t 3-1-el küldték haza. A THSE-Szabadkikötőnél 3-3-at, míg a HR-Rent Kozármisleny ellen 2-2-t játszottak a Fejér megyeiek. Összesített mérlegük öt győzelem, három döntetlen, egy vereség, tizennyolc rúgott és tíz kapott gól. Idegenben három siker, egy pontosztozkodás, nyolc rúgott és négy kapott találat áll a nevük mellett.

A két együttes a közelmúltban négyszer játszott egymás ellen tétmérkőzést a harmadosztályban. Házigazdaként csupán kétszer fogadták a piros-feketék az Iváncsa KSE csapatát, akiket itthon még sosem sikerült legyőzniük, hiszen mindkét baranyai megyeszékhelyen rendezett mérkőzés – más-más forgatókönyv szerint – pontosztozkodással ért véget. A rúgott gólokra nem lehetett panasz a két fél részéről, a számok azonban megegyezőek, ugyanis a két meccs során négy-négy találat született mindkét oldalról. A szintén remek formának örvendő hétvégi riválissal szemben nehéz lesz itthon tartani a három pontot, akik ellen higgadt és bátor játékra lesz szükség.

Az október 12-én, szombaton 14:30-kor kezdődő PMFC – Iváncsa KSE NB III-as bajnoki derbire érvényes belépőket a meccsnapon keresse majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös, 6-os kaput használhatják a drukkerek. A pénztárak, a stadion kapui, valamint a büfék a mérkőzés kezdése előtt egy órával, 13:30-kor nyitnak. Bízunk benne, hogy a korábbiakhoz hasonlóan most szombaton is igencsak szép számban összegyűlve szurkoljuk ki az újabb hazai győzelmet!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram