Vasárnap itthon játszik csapatunk

Az FC Dabas elleni hazai bajnoki mérkőzés tétje veretlenségünk, valamint éllovas pozíciónk megőrzése lesz.

A kicsivel több, mint egy évvel ezelőtti FC Dabas elleni hazai mérkőzés alkalmával ült először a PMFC kispadján Vas László, NB III-as labdarúgócsapatunk vezetőedzője, aki akkor 1-1-es döntetlennel debütált Mecsekalján. Trénerünkkel azóta öt vereség mellett tíz döntetlent és tizenhat győzelmet ért el csapatunk. Az ide szezonban ráadásul veretlenül vezetjük a bajnokságot. Ezt a remeklést folytathatjuk október 27-én, vasárnap 13:30-kor a Stadion utcában, ahol az FC Dabast fogadjuk az NB III Közép-csoport 12. fordulójában.

Hétvégi ellenfelünk az idei szezonban eddigi tizenegy fellépése során kilenc találatot jegyzett, míg tizenkét gólt kapott. A Pest megyeiek mérlege öt győzelem, egy döntetlen, öt ízben viszont pont nélkül maradtak. Tizenhat pontjukkal jelenleg a táblázat hatodik fokán állnak holtversenyben a Kozármislennyel, amelyet csupán jobb gólkülönbségüknek köszönhetően előznek meg. Az FC Dabas vendégszereplését nem könnyíti meg, hogy Erős Károly vezetőedzőt az MLSZ Fegyelmi Bizottsága három meccsre tiltotta el.

Az október 27-én, vasárnap 13:30-kor kezdődő PMFC – FC Dabas NB III-as bajnoki meccsre érvényes belépőket a meccsnapon keresse majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös, 6-os kaput használhatják a drukkerek. A pénztárak, a stadion kapui, valamint a büfék a mérkőzés kezdése előtt egy órával, 12:30-kor nyitnak. Szurkoljunk minél többen az újabb hazai siker érdekében!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram