Szurkolói infók a bajnoki szezonzáróra!

72741849_2642419619112269_4046610223698280448_o

Az év utolsó bajnoki meccse jön vasárnap, ellenfelünk a HR-Rent Kozármisleny lesz a Stadion utcában.

Az NB III Közép-csoport 17. fordulójában éllovas helyen álló labdarúgócsapatunk megyei riválisát, a jelenleg 5. helyezett HR-Rent Kozármisleny együttesét látja vendégül december 1-jén, vasárnap 13:00-tól a PMFC Stadionban. A hazai bajnoki szezonzáró találkozóra érvényes belépőjegyek már megvásárolhatók elővételben a Stadion utcai klubházban. A jegy ára egységesen 500 Forint, míg a 14 év alattiak és a 65 év felettiek számára ingyenes a hétvégi mérkőzés megtekintése. A szezonbérlet szintén érvényes!

A vasárnapi meccsen a szurkolók a megszokott módon a Szigeti út felőli A-F jelzésű ülőszektorokat, valamint a B-közép tribünt vehetik birtokba. Jegyvásárlásra nem csak elővételben nyílik lehetőség, a belépőket meccsnapon keresse majd a helyszínen a B-közép bejáratánál, a Stadion utcában található 2-es, illetve északon, a Szigeti útnál a 4-es és 5-ös hazai pénztárban. Belépéshez a B-közép szektorba a 3-as, az északi ülő szektorba az 5-ös, 6-os kaput használhatják a drukkerek. Külön vendégszektor nem lesz, így vendégek is a hazai oldalra válthatnak belépőjegyet.

A pénztárak, a stadion belépőkapui, valamint a büfék a mérkőzés kezdése előtt egy órával, 12:00-kor nyílnak. A gépjárművel érkezők számára célszerű a környező utcákat igénybe venni, valamint a stadionnal délről szomszédos egyetemi kar parkolóját használni. A két csapat részéről élvezetes, ugyanakkor rangadóhoz méltó játék várható. Remélhetőleg a korábbiakhoz hasonlóan ismét igencsak szép számban összegyűlve szurkoljuk ki az újabb fontos hazai győzelmet és a lefújást követően közösen ünnepelhetjük meg a csapat őszi bajnoki címét!

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Facebook Comments

OLVASTA MÁR?

Pmfc-Paks_felkeszulesi_meccs-067

A horvát Požega jön a főpróbára

Szombat délután játssza a tavaszi rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzését a PMFC. Közeleg a bajnoki rajt az NB III Közép-csoportjában, amelyet a Márton Gábor vezette ...