Elmaradt a siker a paksi főpróbán

Csapatunk 4-1-es vereséget szenvedett az élvonalbeli Paksi FC vendégeként lejátszott felkészülési főpróbán.

NB II-re készülő labdarúgócsapatunk szombat délután az élvonalbeli Paksi FC vendégeként játszotta a bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzését. Együttesünk másodpercekkel a kezdősípszót után helyzetbe került, Sági előreívelt labdája tökéletesen érkezett Bischoff elé, akinek közeli lövését azonban hárítani tudta Rácz. Ezt követően is több ígéretes helyzetünk adódott, ám ezekből a nem sikerült előnyt kovácsolnunk. A 26. percben Nagy esett el a tizenhatoson belül, a játékvezető pedig tizenegyest ítélet a hazaiak számára, amit aztán Szakály értékesített, 1-0. A 30. minutumban Ádám lépett ki középen, majd lerázva védőit átemelte kapusunkat, Helesfay ujjheggyel ugyan még bele tudott érni a labdába, ám a játékszer így is a hálónkba hullott, 2-0.

pmedz3

A fordulást követően Lenzsér buktatta Bohatát a büntetőterületen belül, így aztán lehetőségünk adódott a zárkózáshoz. A labda mögé Adamcsek állt, és bár támadónk Holczer mellett a kapuba talált, a játékvezető nem adta meg a gólt, ugyanis szabálytalannak ítélte meg a tizenegyes elrúgását. Az 55. percben ismét a hazai örülhettek, Szakály passzából Szendrei elé került a labda, amit a játékos a kapufa segítségével rúgott a hálóba, 3-0. Akadt azonban helyzet a paksi kapu előtt is, ám Hegedűs és Bartha kísérlete is mellément. A 78. percben megint csak Szendrei ugrott ki, majd pontosan lőtte ki a hosszú oldalt, 4-0. A 85. percben Hegedűs ívelt be balról, a középen üresen maradt Tihanyi pedig a kapu közepébe lőtt, beállítva a 4-1-es végeredményt.


Felkészülési mérkőzés
Paks, Paksi FC Stadion, 100 néző.
Paksi FC – PMFC 4-1 (2-0)
Gsz.: Szakály (26. – büntetőből), Ádám (30.), Szendrei (55., 78.), ill Tihanyi (85.)

Paksi FC: Rácz (Holczer, 46.) – Kulcsár (Szendrei, 46.), Lenzsér, Gévay, Szabó – Nagy (Debreceni, 80.), Balogh, Szakály, Windecker (Vas, 15.) – Ádám, Sajbán. Vezetőedző: Osztermájer Gábor.

PMFC: Helesfay – Sági (Archie, 75.), Rácz (Gajág, 46.), Króner (Preklet, 46.), Bischoff (Németh, 46.) – Óvári (Hegedűs, 46.), Futó (Nikic, 46.), Geiger (Bartha, 46.), Grabant – Kónya (Adamcsek, 46.), Batizi-Pócsi (Tihanyi, 46.). Vezetőedző: Vas László.


Csapatunk legközelebb már tétmérkőzést játszik, a Merknatil Bank Liga NB II 1. fordulójában a Dorogi FC-t fogadjuk augusztus 2-án, vasárnap 19:00 órakor a PMFC Stadionban!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram