Védőnk számít a szurkolók támogatására

Pmfc-035 másolata

Rácz László nyilatkozott a vasárnap 19:00 órakor kezdődő Dorogi FC elleni hazai szezonnyitóról.

Hazai pályán kezdi meg a szereplést a Merkantil Bank Ligában a PMFC, amely vasárnap 19:00 órától a Dorogi FC-t fogadja a Stadion utcában. A nagy érdeklődést övező NB II-es rajtról labdarúgócsapatunk védőjét, Rácz Lászlót kérdeztük.

– Sokat tett a csapat azért, hogy elinduljon az NB II-ben, most pedig végre megmutathatjuk, mire vagyunk képesek egy osztállyal feljebb. Nagyon erős lesz a mezőny, az összes mérkőzésünkön a lehető legjobb formánkat kell nyújtanunk. A keretben történtek ugyan változások, de a feljutó gárda magja egyben maradt és kiegészülve az új igazolásokkal készen állunk a vasárnapi rajtra – mondta Rácz László, aki számít a szurkolók támogatására – Már a Dorog elleni nyitófordulóban szeretnénk megszerezni az első győzelmünket. Nagy löketet adhat a csapatnak, hogy olyan szurkolótábor van mögöttünk, amely felér plusz egy játékossal. Vasárnap mindent megteszünk annak érdekében, hogy a nézőink elégedetten távozzanak a stadionból!

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

OLVASTA MÁR?

fb_cibalia (2)

Kovácstelepen fogadjuk a Cibaliát!

Helyszínváltozás: Kovácstelepen lesz a szombat déli HNK Cibalia elleni felkészülési mérkőzés. Vas László vezette NB III-as labdarúgócsapatunk szombaton 12:00 órakor a horvát másodosztályú HNK Cibalia ...