Rutinos hálóőrrel erősítettünk

Bemutatjuk NB II-es labdarúgócsapatunk hetedik nyári igazolását, a 30 esztendős Hermány Bencét.

Klubunk a mai nappal mindenben megállapodott Hermány Bencével, így a 30 éves rutinos kapus NB II-es labdarúgócsapatunkban folytatja pályafutását. Az 1990. április 27-én, Budapesten született játékos a Szent István SE, valamint a Ferencváros utánpótlásában nevelkedett, tehetségére a zöld-fehérek felnőtt csapatánál is felfigyeltek, ahol egészen 21 éves koráig védett. Hermány Bence 2013-ban igazolt át a Vasas alakulatához, amellyel NB II-es bajnoknak mondhatja magát, három szezont követően aztán a másodosztályú Nyíregyháza Spartacus FC-hez igazolt. Az idén 30. életévét betöltő kapus a nyírségieknél eltöltött másfél évet követően az NB II-es Csákvárban szerepelt legutóbbi két szezonja során. Hermány Bencének sok sikert kívánunk a PMFC-ben!

HermányBence2

– A csákvári időszakom nem alakult valami fényesen, így nem is szerettem volna tovább ott maradni. Olyan klubhoz akartam igazolni, ahol számítanak rám, és ahol bizonyíthatom, hogy igenis helyem van az NB II-ben – kezdte Hermány Bence. – A nyári felkészülés alatt befogadóak voltak a csapattársak, az edzések jó hangulatúak, ugyanakkor kemények voltak. Vas László vezetőedző és Sólyom Csaba kapusedzőt nem ismertem korábban, ám mindketten jó benyomást keltettek bennem. Nagyon örültem, amikor kijelentették, hogy velem együtt szeretnének dolgozni. Az elmúlt két évem miatt kivagyok éhezve a sikerre. Helesfay Donáttal a pályáról ismertük egymást, azon leszünk, hogy segítsük egymást, miközben egy egészséges párharc lesz köztünk a kezdőbe kerülését – fogadkozott 193 centiméter magas kapusunk, akinek sok sikert kívánunk piros-feketében!

OLVASTA MÁR?

Főpróba: erős szerb csapat jön

Szombaton utolsó felkészülési mérkőzésén lép pályára a PMFC az NB III-as bajnokság rajtja előtt. péntek Bizonyára sokan várják már a pillanatot, hogy kezdetét vegye a ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram