Vezetőedzőnk nehéz mérkőzésre számít

Vas László nyilatkozott a szerdán 19:00 órakor kezdődő Aqvital FC Csákvár elleni idegenbeli bajnoki mérkőzésről.

Idegenben folytatja NB II-es szereplést a PMFC, amely a Merkantil Bank Liga 6. fordulójában az Aqvital FC Csákvár együttesének vendégeként lép pályára szerdán 19:05-kor. A mérkőzésről labdarúgócsapatunk vezetőedzőjét, Vas Lászlót kérdeztük.

– Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, ugyanis egy kulturált, tudatos és jó futballt játszó csapat ellen lépünk pályára. Fejben és fizikálisan százszázalékos állapotban kell lennünk, hogy sikeresek sikeresen szerepeljük Csákváron – így Vas László. – Vendéglátóink az előző fordulók során rengeteg helyzetet dolgoztak ki, de nem tudtak ezekkel megfelelően sáfárkodni. Nem mérvadó a jelenleg elfoglalt pozíciójuk a tabellán. Láthattuk az előző fordulóban, hogy a sereghajtó DEAC is megtudta verni az élen tanyázó Nyíregyházát. Ebben a bajnokságban mindenki esélyes, a pillanatnyi forma és hozzáállás dönt a három pont sorsáról – tette hozzá vezetőedzőnk.


Tájékoztatjuk csapatunkat elkísérő szurkolóinkat, hogy az augusztus 26-án, szerdán 19:00 órakor a Tersztyánszky Ödön Sportközpontban kezdődő Aqvital FC Csákvár – PMFC NB II-es labdarúgó mérkőzésre ingyenes a belépés a vendégszektorba. A gépkocsival érkezők a vendégszektor melletti területen kialakított parkolóban tudják biztonságban hagyni járművüket! A helyszínről élő, szöveges közvetítéssel jelentkezünk a pmfc.hu-n.


fb_cover_csakvar

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram