Ha hazai meccs, akkor Made in PMFC!

Szurkolóink mostanra megszokhatták, hogyha hazai meccset játszik a PMFC, akkor stadionújsággal várjuk kilátogató drukkereinket. Nincs ez másként ma sem, a Made in PMFC negyedik száma nem marad el. A Szentlőrinc elleni mérkőzésre készített újság ezúttal is ingyenes, a jegypénztárakban és a büfékben lehet hozzájutni. Jó olvasást, szurkoljuk ki együtt az újabb pécsi sikert!

Vidd haza és játssz velünk!

A Made in PMFC meccsújság hatalmas siker, nagyon szépen köszönjük szurkolótársainknak, hogy ilyen gyorsan megszerették lapunkat. A szeretetért cserébe megsúgunk valamit: érdemes hazavinni mérkőzés után az újságot, a megjelent számokat szépen összegyűjteni, mert az év végén egy kis játékot szervezünk azok között, akik szorgosan elrakosgatták a Made in PMFC számait.

A Made in PMFC szurkolói magazin negyedik számában az alábbi témákkal is találkozhatnak:

– Interjú Szabados József asszisztens edzővel
– Középpontban a Pécs-Szentlőrinc mérkőzés
– A két vezetőedző, valamint két játékos nyilatkozata
– PMFC matek, avagy színes bajnoki statisztikák
– 11-es! rovat: 11 kérdés, 11 válasz a 11. oldalon

Természetesen ezúttal is gondolunk azokra, akik távol élő PMFC-szurkolók, akik épp most nincsenek itthon, mert nyaralnak, vagy más elfoglaltság miatt nem tudnak kilátogatni a Szentlőrinc elleni mérkőzésre, éppen ezért a Made in PMFC negyedik száma közvetlenül a mérkőzés előtt online megtekinthető ITT, a korábbi lapszámokkal együtt. Hajrá, Pécs!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram