MOL Magyar Kupa: Makóra utazunk

A Makó FC lesz az ellenfelünk a MOL Magyar Kupában, a találkozóra idegenben kerül sor, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el.

Csütörtök este kisorsolták a MOL Magyar Kupa 6. fordulójának párosításait a Puskás Arénában. Ebben a körben már az NB-s csapatok is becsatlakoznak a sorozathoz, így természetesen a PMFC is ellenfelet kapott. Az M4 Sport által élőben közvetített sorsolásból kiderült, hogy együttesünk a Csongrád megyei I. osztály első helyén álló Makó FC-vel mérkőzik meg. A találkozót szeptember 19-én vagy 20-án, jövő hét szombaton, vagy vasárnap rendezik meg, és mivel az alacsonyabb osztályban szereplő fél a pályaválasztó, így idegenben, Makón lépünk pályára. Újdonság, hogy az idei kupasorozatban a továbbjutás minden esetben egy mérkőzésen dől el. Pontos dátumról később születik döntés, amelyről természetesen beszámolunk majd szurkolóinknak.

Bővebben a sorsolásról ITT.

OLVASTA MÁR?

Pécsett a fiatalok

A PMFC U17-es és U16-os labdarúgócsapata a Diósgyőrt fogadja a tavaszi bajnoki nyitányon. U17-es bajnokság, II. osztály, 16. forduló 2017. február 25., szombat, 10:00 PMFC ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram