Biztonságban, PMFC-szájmaszkban

A Stadion utcai székházban már megvásárolhatóak a klubunk címerével ellátott egyedi szájmaszkok, amelyben egységesen és biztonságosan szurkolhatunk.

A Magyar Labdarúgó Szövetség szabályzatával összhangban a PMFC mindent megtesz sportolói, valamint dolgozói egészségéért a mostani, a koronavírus-járvány miatt nehéz időszakban. Játékosainkat és a velük közvetlenül érintkező stábtagokat rendszeresen teszteljük, az öltözőkben, illetve az irodákban kézfertőtlenítőket helyeztünk el, a zárt terekben maszkot használunk.

Klubunk emellett felelősséggel tartozik szurkolói egészségéért is, ezért arra kérjük drukkereinket, hogy lehetőség szerint viseljenek a szájat és az orrot eltakaró maszkot a lelátón, így mindenki biztonságban érezheti magát. Annak érdekében, hogy a védőfelszerelés a szurkolói öltözet része legyen, PMFC-címerrel ellátott, igazolt minőségű, mosható, vasalható, piros-fekete színű maszkokat készíttetünk.

maszk (2)

A szájmaszkok – klubunk alapításának évszámára utalva – 1950 Ft/darabáron vásárolhatók meg keddtől kizárólag a Stadion utcai klubház emeletén, munkanapokon 8:00-tól 16:00 óráig. Az épületbe az elővételes jegyvásárláshoz hasonlóan csak szájmaszkban, a bejáratnál elvégzett testhőmérséklet vizsgálatot, valamint a kihelyezett kézfertőtlenítő használatát követően lehet belépni.

Szurkoljunk biztonságban, egységesen, PMFC-címerrel ellátott szájmaszkban a soron következő hazai, BFC Siófok elleni (október 4., vasárnap, 17:00) NB II-es mérkőzésen! A szájmaszk használata a PMFC Stadionban nem kötelező, ugyanakkor ajánlott mindenki számára, így arra kérjük meccsre járó szurkolóinkat, tegyenek meg mindent drukkertársaik egészsége érdekében is. Vigyázzunk egymásra! Hajrá, Pécs!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram