Megnyílt a PMFC Shop!

Hosszú évek böjti időszaka után idén újra ráköszöntöttek a szebb napok a pécsi labdarúgásra. Az öt évvel ezelőtti, NB I-es kizárás után a megyei első osztályból indulva, ma már az NB II-ben szerepel – újoncként nem is rosszul – a PMFC. A szurkolók visszatértek a lelátóra, a klubvezetés pedig a sportszakmai sikerek után a körítésre is elkezdett hangsúlyt fektetni. Ennek első jelentős lépéseként a klub megnyitotta a PMFC Shopot, az egyesület kiemelt partnere, a Focivilág pécsi üzletében.

„Hiánypótló!”

LOFI5641

Ezt mondta Győri János, a PMFC NB II-es labdarúgócsapatának operatív igazgatója a Focivilág pécsi üzletében tartott PMFC Shop hivatalos megnyitóján az ajándékboltról. Nem véletlen, hogy épp ez jutott eszébe először, hiszen a pécsieknek legutóbb akkor volt szurkolói shopjuk, amikor még az élvonalban szerepeltek. Azóta az évek csak teltek, a klub gyakorlatilag újjáépült, mostanra pedig sikerült odáig jutnia, hogy már a drukkerek igényeinek minél szélesebb körű kielégítése is elsődleges szemponttá válhasson.

A helyszín- és partnerválasztás ebben a projektben gyakorlatilag magától értetődő volt, hiszen a PMFC-t a pécsi központú, de országosan közel 2000 egyesülettel kapcsolatban álló Focivilág „öltözteti”, mint a Macron sportszermárka magyarországi forgalmazója.

LOFI5739

Nem meglepő, hogy a Focivilág és a Macron összefonódott idehaza, hiszen mind a magyar sportszerkereskedés, mind pedig az olasz márka számára az egyesületek egyedi igényei állnak a középpontban. A Macront éppen az különbözteti meg a többi nagy sportszergyártótól, hogy nála minden egyes klub kiemelt figyelmet kap. Kiemelkedő szervizszolgáltatásával kitűnik versenytársai közül, egy-egy kollekciója pedig legalább 3-4 évig pótolható, méghozzá alig 2 hetes határidővel. Szó sem lehet tehát arról, ami más márkák esetében általános, nincsenek hónapokig tartó várakozások egy-egy rendelés után.

A Focivilág is ezt a munkamorált képviseli, immáron 24 éve a magyar piacon. Az pedig, hogy Magyarország legelső fociboltjaként majd’ negyedszázados tapasztalattal szolgálja ki a számára bizalmat szavazó egyesületeket és futballistákat, nemcsak megbízhatóságát emeli ki, hanem szakértelmét is.

Ennek köszönhető, hogy az idehaza egyedülállónak számító, több mint 400 nm-es pécsi üzlete mellett az egész ország területén elégíti ki a futball szerelmeseinek igényeit webshopja, a www.focivilag.hu segítségével.

A focivilag.hu-n ráadásul minden futballozni vágyó megtalálhatja azt, amire szüksége van, legyen szó hobbifocistáról vagy akár profi játékosról. A focicipőtől kezdve, a kapuskesztyűk elképesztően széles választékán keresztül egészen a hűvösebb napokon jó szolgálatot tevő aláöltözetekig tényleg minden beszerezhető. Ráadásul a Focivilág számára a „hazai” értékek is kiemelt jelentőséggel bírnak. Jelzi ezt az is, hogy a cég száz százalékig magyar tulajdonban áll, de jól szimbolizálja például a PMFC-vel közös törekvése, a pécsi labdarúgás előremozdítása érdekében.

LOFI5745

Akárhogy is, de a Focivilágnál nemcsak a PMFC drukkerei találják meg a számításukat, hanem mindenki, akinek szüksége van labdarúgó-felszerelésre. Nem véletlenül mondja magáról a Focivilág: „Nem értünk minden sporthoz, de a focihoz nagyon!”

OLVASTA MÁR?

Boldog gyereknapot kicsiknek és nagyoknak!

Május utolsó vasárnapján ünnepeljük a gyereknapot, ennek apropóján köszöntjük legkisebb szurkolóinkat és egyúttal minden gyerkőcöt! A bejegyzés megtekintése az Instagramon Boldog gyereknapot kicsiknek és nagyoknak! ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram