Biztonságban a PMFC-meccsen: szájmaszkot fel!

Közismert, hogy ismét sok koronavírus-fertőzöttet azonosítanak Magyarországon. Miután a labdarúgás szabadtéri sportág, egy futballmérkőzésen jóval kisebb a fertőződés esélye, mint például egy zárt térben zajló eseményen, ugyanakkor nem árt odafigyelni magunk és mások egészségére is.

Ezzel együtt – miután a PMFC felelősnek érzi magát drukkereiért –, arra kérjük meccsre járó szurkolóinkat, hogy a PMFC Stadionban lehetőség szerint viseljenek szájmaszkot, hogy mindenki biztonságban érezhesse magát a lelátón. A szájmaszk használata NEM kötelező, de kifejezetten ajánlott!

Aki kedvet érez egy kis játékhoz, az október 4-i BFC Siófok elleni hazai meccs közben és után küldje el a PMFC Facebook, vagy Instagram oldalának (vagy a komm@pmfc.hu email címre) a stadionban készült szájmaszkos szelfijét: a beküldők között páros belépőket sorsolunk ki hazai bajnoki mérkőzéseinkre!

fb_cover_siofok (1)

Vigyázzunk egymásra annak érdekében, hogy sokáig szurkolhassunk együtt a PMFC-meccseken!

OLVASTA MÁR?

Ha hazai meccs, akkor Made in PMFC!

Szurkolóink mostanra megszokhatták, hogyha hazai meccset játszik a PMFC, akkor stadionújsággal várjuk kilátogató drukkereinket. Nincs ez másként ma sem, a Made in PMFC negyedik száma ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram