Itthon javíthatunk a BFC Siófok ellen

NB II-es labdarúgócsapatunk 17:00 órától a BFC Siófok együttesét fogadja a PMFC Stadionban.

Vas László vezette NB II-es labdarúgócsapatunk a 12. helyről vág neki a Merkantil Bank Liga 11. játéknapjának, amelynek alkalmából vasárnap 17:00 órakor a 15. helyezett BFC Siófok együttesét fogadjuk a Stadion utcában. Együttesünk az őszi szezonban eddig 5 pályaválasztóként megvívott bajnoki mérkőzéséből 2-őt sikerrel vett, 2 alkalommal döntetlenre végzett, míg legutóbb vereséggel hagyta el a pályát, így most lehetőségünk nyílik javítani a hazai mérlegen. A vendégként érkező Balaton-partiak idegenben eddig még nyeretlenek, 1 döntetlen mellett 3 esetben maradtak pont nélkül.

fb_cover_siofok (1)

– Úgy próbáltam felkészíteni a csapatot, hogy a Debrecen elleni mérkőzésből a pozitívumokat elraktározva, a javítandó dolgokat kijavítva úgy menjünk bele a mai meccsbe, hogy elhiggyük, 3 pontot fogunk szerezni – nyilatkozta a BFC Siófok elleni összecsapást megelőzően Vas László, a PMFC vezetőedzője.

A PMFC – BFC Siófok NB II-es labdarúgó mérkőzés október 4-én, vasárnap 17:00 órakor kezdődik a PMFC Stadionban. A jegypénztárak 15:00-kor nyílnak. Kapunyitás a hazai és a vendégszurkolók részére szintén 15:00-től lesz. A Siófok ellen a Szigeti út felőli A-F jelzésű ülőszektor, a B-közép tribün, valamint a Vendégszektor kerül megnyitásra. Belépéshez az északi ülő szektorokba az 5-ös, 6/B, a B-közép szektorba a 3-as kaput használhatják a drukkerek. A siófoki szurkolók a Szigeti út felőli 7-es kapun keresztül léphetnek be a vendégszektorba. Részletes meccsnapi szurkolói információk ITT!

Fénykép: Kurdi Józef/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram