Szurkolói infók a Szolnok elleni meccsre

Vasárnap Szolnokon játszik bajnoki mérkőzését a PMFC. Szurkolóink a helyszínen vásárolhatják meg belépőjüket az október 18-i összecsapásra.

NB II-es labdarúgócsapatunk a válogatott szünetet követően október 18-án, vasárnap 17:00 órakor a 6. helyen álló Szolnoki MÁV FC vendégeként lép pályára a Merkantil Bank Liga 12. fordulójában. A csapatot elkísérő szurkolóink részére a mérkőzés napján egy vendégpénztár áll majd rendelkezésetekre, mely a mérkőzés előtt legalább egy órával, 16:00-kor nyit ki.

fb_cover_szolnok

A jegyvásárlás nincs regisztrációhoz kötve. A felnőtt belépő 1.000 Ft-ba, míg a diák/nyugdíjas jegy 500 Ft-ba kerül, a 14 éven aluliak és a Hölgyek számára pedig ingyenes a belépés. Büfé természetesen lesz a vendégszektorban is. A Tiszaligeti Stadion 500 méteres körzetében 300 jármű részére biztosított parkolási lehetőség. Megközelítés és további részletek ITT.

OLVASTA MÁR?

Változás a felkészülési programban

Elmarad a szerdára tervezett Dunaújváros elleni hazai edzőmeccs, helyette csapatunk Siófokon lép pályára egy-egy félidő erejéig a házigazda sárga-kékek, illetve a Szombathelyi Haladás ellen. Több ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram