Vas László: ”Hazai pályán bizonyítanánk”

Nehéznek ígérkező mérkőzés vár a PMFC labdarúgócsapatára, amely az NB II-es tabella 3. helyén álló Gyirmót FC Győrt látja vendégül vasárnap 17:00 órától. Vezetőedzőnk, Vas László a következőképpen nyilatkozott a találkozóval kapcsolatban:

– A három pontot el tudtuk hozni Szolnokról, de ez csak akkor ér sokat, ha hazai pályán egy jó és kiegyensúlyozott csapat ellen ismét be tudjuk bizonyítani, hogy győzelemre játszunk. Mindent megteszünk azért, hogy megörvendeztessük szurkolóinkat!

Csertői Aurél, a Gyirmót FC Győrt tavaly nyár óta irányító tréner szerint csapatának a maximumot kell nyújtania a pécsi megmérettetésen:

– A PMFC egy dinamikus játékot játszó csapat. Ebben az osztályban nincs nagy különbség az együttesek között, ezért minden mérkőzés háromesélyes, így a vasárnapi is. Úgy gondolom, nehéz meccs lesz, és a maximumot kell nyújtanunk a siker érdekében.


Kötelező a szájmaszk viselése!

A legfrissebb kormányrendelet szerint már a szabadtéri rendezvényeken és sportrendezvényeken is kötelező a szájmaszk viselése, így ez a szabály természetesen a PMFC – Gyirmót FC Győr mérkőzésre is érvényes.

Kérjük szurkolóinkat, oly módon viseljék a maszkot, hogy az az orrot és szájat is megfelelően eltakarja! A szabály megszegése a stadionból való kivezetéssel jár.

122312385_468190394134697_1316119651227745720_n


Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram