Szurkolói infók a Szeged elleni meccsre

Vasárnap a Szeged-Csanád GA. vendégeként játsszuk következő bajnoki mérkőzésünket. Szurkolóink akár elővételben is megvásárolhatják belépőjüket a Szent Gellért Fórumba.

A PMFC a sikeres salgótarjáni MOL Magyar Kupa továbbjutást követően hétvégén ismét idegenben lép pályára. Vas László vezette NB II-es labdarúgócsapatunk november 1-jén, vasárnap 17:00 órakor a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vendége lesz Merkantil Bank Liga 14. fordulójában. A közelmúltban átadott Szent Gellért Fórumban lejátszásra kerülő bajnoki mérkőzésre érvényes belépők elővételben már megvásárolhatóak a meccsjegy.mlsz.hu oldalon keresztül.

fb_cover_grosics másolata

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a mérkőzésen névre szóló jegyértékesítés történik, a jegyvásárlás szurkolói kártyával vagy személyi igazolvánnyal lehetséges. A regisztrációhoz feltétlenül hozzák el személyi igazolványukat és lakcím kártyájukat. A Szent Gellért Fórumban a vendégszurkolók a D3 és D4-es szektorokban foglalnak majd helyet, amely befogadóképessége 800 fő. A vendégpénztár, valamint a szektor megközelítése a Kereskedő köz felőli bejáraton keresztül történik.

A felnőtt belépőjegy ára 1000 Forint, míg a 14 év alatt és 65 év felett ingyenes a belépés, de számukra is regisztrációhoz kötött a jegyvásárlás. A 14 év alatti gyerekek csak érvényes jeggyel rendelkező, felnőtt kísérővel látogathatják a mérkőzést. A névre szóló jegyértékesítés miatt kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a helyszínre, annak érdekében, hogy még a kezdősípszóig elfoglalhassák helyüket. Pénztárnyitás a mérkőzés előtt 2 órával, 15:00-tól lehetséges.

szentgellertforum

A járványhelyzet elleni védekezés jegyében október 23-án új kormányhatározat lépett életbe, amely visszavonásig kötelezővé teszi a szájmaszk viselést minden szabadtéri tömegrendezvényen, így a sporteseményeken is. Ennek értelmében szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy a stadion egész területén a szájat és az orrot is eltakaró maszk viselése kötelező! Kérünk mindenkit, hogy szabályos módon viseljék maszkjukat, azt ne vegyél le arcukról! Együttműködésüket köszönjük!

OLVASTA MÁR?

Képriport a bajnoki szezonzáróról

Tekintse meg a PMFC – Soroksár SC 0-2 (0-2) NB II-es bajnoki szezonzáró mérkőzésről készült képgalériát. A teljes képriportot a kék Facebook ikonra kattintva nézheti ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram