Díjazzuk utánpótlás játékosaink teljesítményét

A legjobb PMFC utánpótlás mezőnyjátékosnak járó szeptemberi Aranycipő-díját Sárosi Dávid, míg a kapusoknak odaítélt Aranykesztyűt Holenka Márton érdemelte ki teljesítményével – VIDEÓ.

Klubunk a Focivilággal közösen nemrég megnyitotta a PMFC Shopot, ahol folyamatosan bővülő, PMFC logóval ellátott egyedi ajándéktárgyakat, mezeket és egyéb ruházatot tudnak megvásárolni a szurkolók. A PMFC a Focivilággal közösen tovább gondolkodva arra jutott, hogy nem csak drukkereinknek szeretnénk kedveskedni.

Az utánpótlásban minden hónapban a hétről hétre kiválóan teljesítő játékosaink teljesítményét is szeretnénk elismerni, s ezáltal motiválni Őket. Az idei évtől elindítjuk az ARANYKESZTYŰ és ARANYCIPŐ díjat. Az Aranykesztyű a hónap legjobban teljesítő kapusának, míg az Aranycipő a hónap legjobban teljesítő mezőnyjátékosának jár.

Holenka Márton

Az odaítélés szempontja, hogy U12-től U19-ig bezárólag a bajnoki mérkőzéseken az edzők minden játékos teljesítményét pontozásos alapon és szöveges értékeléssel külön minősítik. Minden hónap végén a játékosok mérkőzés értékelésének az átlagát vesszük alapul, és az így legjobban teljesítő játékosok kapják az adott hónapban az értékes díjakkal is járó elismerést.

Amennyiben holtverseny alakulna ki akár a kapusok, akár a mezőnyjátékosok között, úgy egy szakmai csoport az edzés látogatottságot, edzésmunkát értékelve dönti el, hogy ki lesz az adott hónap díjazottja. Ha ezek után is holtverseny van, úgy az adott hónapban az az utánpótláskorú játékos kapja a díjat, akinek az iskolai tanulmányi átlaga jobb az adott hónapban.

Sárosi Dávid

A szeptemberi Aranykesztyű-díjat Holenka Márton, U14-es csapatunk kapusa, míg az Aranycipőt U16-os gárdánk játékosa, Sárosi Dávid érdemelte ki. Előbbi ráadásul egy kapuskesztyűvel, míg utóbbi egy pár focicipővel is gazdagodott. A PMFC Shopban csütörtök délután tartott eseményen Kulcsár Árpád, sportszakmai igazgató, valamint Sólyom Csaba, kapusedző koordinátor adta át a díjakat a Focivilággal közösen.

Gratulálunk díjazottjainknak! 

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram