Vas László: ”Nehéz sorozat előtt állunk”

Vezetőedzőnk várakozásai a vasárnapi Szeged-Csanád Grosics Akadémia elleni idegenbeli megmérettetés előtt.

Vasárnap ismét idegenben játszik tétmérkőzést NB II-es labdarúgócsapatunk, amely a szerdai Salgótarjánban véghezvitt újabb sikeres kupaszereplést követően hétvégén ezúttal Szegedre látogat. Mint ismert, a PMFC a Merkantil Bank Liga 14. fordulójában a legutóbbi hét bajnoki találkozójából ötöt megnyerő, jelenleg a tabella 12. helyén álló Szeged-Csanád Grosics Akadémia vendégeként lép pályára november 1-jén, 17:00 órakor a Szent Gellért Fórumban. A Tisza-partiak ellen hiányozni fog az öt sárga lapos eltiltását töltő csapatkapitányunk, Futó Zsombor, míg a korábbi sérültek és a vírussal bajlódó játékosaink felépítése további hosszabb időt vesz igénybe.

fb_cover_grosics másolata

”Az lesz a legfontosabb, hogy a lehető legjobban tudjunk regenerálódni és felkészülni a meccsre. A hét közben egy kifejezetten mély pályán játszottunk. Egy olyan nehéz sorozat előtt állunk, aminél a legfontosabb, hogy milyen állapotban leszünk. Kiemelném, hogy minden klub a vírushelyzettel küzd. Az egyik legnagyobb problémánk, hogy minden héten kétszer azért izgulunk, hogy adott esetben ki fog hosszútávra kiesni. Várjuk vissza a vírusosainkat is, akiknek a felépítése hosszabb időt vesz igénybe, és bízunk abban, hogy a továbbiakban minket sem érint ez a probléma, ahogy a többi klubot sem” – mondta a Szeged-Csanád Grosics Akadémia elleni mérkőzés előtt Vas László.


Jegyvásárlási és bővebb szurkolói információk ITT!


OLVASTA MÁR?

Jöhet az első hazai edzőmeccs!

A PMFC szombat délelőtt a Tolna megyei I. osztályban szereplő Majosi SE-t fogadja első téli felkészülési mérkőzésének alkalmával. Szombaton játssza első téli felkészülési mérkőzését az ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram