Vasárnap már kezdődik a tavaszi szezon!

Kilenc forduló óta veretlen csapatunk vasárnap 13:00 órakor a Dorogi FC vendégeként lép pályára a Merkantil Bank Liga 20. játéknapján.

Vas László vezette NB II-es labdarúgócsapatunk eredményes szereplésének köszönhetően a tabella 3. helyén zárta a Merkantil Bank Liga őszi szezonját. Kilenc forduló óta veretlen együttesünk azonban nem dőlhet hátra, hiszen hétvégén már kezdődik is a tavaszi idény. A PMFC-re ezúttal is idegenbeli megmérettetés vár, ugyanis a másodosztályból előrehozott 20. játéknap alkalmából a félidényt követően a tabella 17. helyén álló Dorogi FC vendégeként lépünk pályára december 6-án, vasárnap 13:00 órakor a Buzánszky Jenő Stadionban.

fb_cover_dorog

A Dorogi FC még Németh Szabolcs irányításával vágott neki az NB II 2020/21-es szezonjának, a trénertől azonban a közelmúltban közös megegyezéssel elköszönt a klub. Az új vezetőedző, Fenyvesi László munkáját szakmai igazgatóként Balogh Pál, míg asszisztensedzőként Antal Gábor segíti. A dorogiak számára nem indult jól a bajnokság, mint ismert a szezonnyitón 4-0-s vereséget szenvedtek a PMFC vendégeként. Jelenlegi összesített mérlegük 5 győzelem, 5 döntetlen, 9 vereség, 18 rúgott és 28 kapott gól, míg a pontjaik száma 20.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram