Eltiltások, betegségek nehezítik a helyzetet

NB II-es csapatunk több hiányzóval vág neki a vasárnapi Dorogi FC elleni idegenbeli bajnoki találkozónak.

Az őszi idényt a tabella 3. helyén záró NB II-es labdarúgócsapatunk a Merkantil Bank Liga tavaszi szezonjából előrehozott 20. fordulóban a 17. helyen tanyázó Dorogi FC vendégeként játszik bajnoki mérkőzést. Együttesünk több hiányzóval vág neki a vasárnap 13:00 órakor kezdődő összecsapásnak, így például Vas László vezetőedzőnk egy meccses eltiltása miatt nem ülhet le a kispadra.

fb_cover_dorog

A szakmai stáb nem számíthat Rácz László játékára, aki szintén egy találkozóra szóló eltiltását tölti le. Az utazókeretbe nem lett nevezve Archie Hawkins, fiatal középpályásunkat sajnálatos módon nemrég kulcscsonttöréssel műtötték meg. Gajág Gergő karanténba került, míg Keresztes Barna, Tihanyi Olivér és Adamcsek Máté, valamint a többi koronavírusból felépülő játékos is lassan nyeri vissza formáját.

– Nem nézegetjük a tabellát, hanem dolgozunk, és minden mérkőzésbe bele tesszük a maximumot. – kezdte Vas László, majd a következő, Dorogi FC elleni idegenbeli meccsre, és az ellenük aratott első sikerre is kitért. – Jó csapat a Dorog, és az életéért küzd. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, száztízszázalékra lesz szükség tőlünk. A nyitányon jól kijött ellenük a lépés, de ha a 4-0-ból akarunk játszani, az kevés lesz.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram