Újra a pályán, elkezdtük a felkészülést

Vas László vezetőedző hétfő délelőtt tartotta meg a 2021-es év első edzését az NB II-es csapatnak.

Újoncként a második helyen telelő NB II-es labdarúgócsapatunk január 4-én elkezdte a felkészülést a Merkantil Bank Liga 2021-es tavaszi szezonjára. Játékosaink a szünet alatt sem maradtak munka nélkül, az ünnepek után minden nap teljesítették a szakmai stáb által kiadott futó és erősítő edzésprogramot.

IMG_8604

Az év első tréningjét hétfő délelőtt vezényelte le Vas László vezetőedző, amelyet vasárnap délután PCR-teszt, illetve különböző orvosi és fizikai felmérések előztek meg. A heti program szerint együttesünk január 5-től 7-ig Harkányba utazik egy háromnapos csapatépítő és állóképességet fejlesztő edzőtáborba.

IMG_8637

A bajnokság január 31-i tavaszi rajtjáig rendelkezésre álló négyhetes felkészülés során több edzőmeccset játszunk, a pandémia miatt zárt kapuk mögött. Elsőként január 9-én az NB I-es Paksi FC-vel találkozunk. Honlapunk a felkészülés minden jelentős mozzanatáról, így az előkészületi meccsekről is beszámol majd!

IMG_8681

Fénykép: Laufer László/Dunántúli Napló

OLVASTA MÁR?

Edzői értékelés

Egygólos hazai győzelemmel ért véget a Kozármisleny FC-PMFC bajnoki szezonzáró. A mérkőzést követően Vas László és Németh Zsolt értékelt – VIDEÓ.
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram