Vasárnap Győrben folytatjuk a bajnokságot

Kicsit több mint másfél hónap szünet után vasárnap folytatódik a Merkantil Bank Liga tavaszi pontvadászata. Vas László vezette NB II-es labdarúgócsapatunk tavaly december közepén, a Nyíregyháza Spartcus FC elleni hazai 0-0-s döntetlennel búcsúztatta a 2020-as évet, s az eredményes őszi bajnoki szereplésnek köszönhetően a PMFC a DVSC mögött a tabella 2. helyén vonulhatott rövid téli pihenőre.

Játékosaink a szünetben eleinte egyéni edzéstervvel készültek, majd január 4-étől közösen kezdték el a felkészülést. A háromnapos harkányi erő és állóképesség-fejlesztő edzőtábort követően itthon zajlott a munka, majd ebben az időszakban az NB I-es Paksi FC, valamint a másodosztályú Soroksár SC, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, valamint a Szentlőrinc ellen játszottunk hasznos felkészülési mérkőzéseket.

Január 31-én viszont már tétmérkőzés alkalmával lépünk pályára, vasárnap 18:30-tól a 10. helyen álló WKW ETO FC Győr vendégei leszünk a 22. fordulóban. A Rába-partiakkal a 3. játéknapon találkoztunk legutóbb, akkor 2-2-es döntetlenre végeztünk a zöld-fehérek ellen. A zárt kapus győri nyitómeccsünket élőben közvetíti az M4 Sport, míg honlapunkon a megszokott módon szöveges közvetítéssel jelentkezünk az ETO Parkból.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram