Következő ellenfelünk: Kazincbarcika

Vasárnap a Kolorcity Kazincbarcika SC-t fogadjuk, ősszel, idegenben 1-0-ra legyőztük a sárga-kékeket.

A Merkantil Bank Liga 23. fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika SC látogat a PMFC Stadionba. A találkozó február 7-én, vasárnap 14:00 órakor kezdődik, zárt kapuk mögött. Hétvégi vendégünk a tabella 17. helyéről várja az összecsapást, amely a tavaszi nyitányon hazai környezetben végzett 0-0-ra a Kaposvári Rákóczi FC ellen.

A borsodi együttes kispadján december közepén Pacsi Bálint váltotta Vitelki Zoltánt. Az új vezetőedző megbízatása előtt Feczkó Tamás másodedzőjeként dolgozott az OTP Bank Ligában szerepkő DVTK-nál, míg korábban akkor élvonalbeli Szombathelyi Haladásnál pályaedzőként és megbízott vezetőedzőként is tevékenykedett.

A 47 esztendős sportszakember munkáját Elek Norbert asszisztens edző, Szabó Attila erőfejlesztő-mentál edző, Simon László videóelemző és Botló Ádám kapusedző segíti. A bennmaradást és a középmezőnyt megcélzó csapathoz több új játékos került a téli szünet során, zömében kölcsönszerződés keretein belül.

A KBSC-be érkezett a 19 éves Tóth-Gábor Kristóf (támadó) a Budapest Honvédtól, a 20 esztendős Korbély Kristóf (támadó) a DVTK-tól, a 2001-es születésű Kovács Máté (középpályás) az MTK Budapesttől, és a 23 éves Csősz Richárd (középpályás) a DVSC-től. Iszák Dominik és Bereczki Dániel személyében pedig ketten távoztak.

A sárga-kékek ellen mindmáig először és egyben utoljára az NB II 4. fordulójában játszottunk bajnokit. A Kolorcity Aréna avatómeccsén együttesünk szervezett játékkal, illetve Óvári Zsolt 36. percben értékesített tizenegyesgóljával aratott 1-0-s győzelmet. A vasárnapi hazai meccset élőben közvetítjük YouTube-csatornánkon, a PMFC TV-n!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram