Következő ellenfelünk: Szentlőrinc

A Merkantil Bank Liga 26. fordulójában a Szentlőrinc otthonába látogat a PMFC. A két baranyai együttes találkozója február 28-án, vasárnap 14:00 órakor kezdődik, zárt kapuk mögött. Hétvégi vendéglátóink, egy meccsel kevesebbet játszva jelenleg a 16. helyről várják az egymás elleni összecsapást. Marián Sluka vezetőedző amúgy sem szűk játékoskerete télen jelentősen megerősödött, több fiatal, ámde rutinos labdarúgó érkezett a tavaszi szezonra.

Szentlőrincen folytatja pályafutását a korábbi Vasas nevelésű Hesz Olivér (24 éves, belső védő), a volt MTK-s Babinszky Bence (20 éves, szélső támadó), Mervó Bence (25 éves, csatár), aki legutóbb Budafokon játszott, továbbá a korábbi korosztályos válogatott Ujvárosi Ádám (20 éves, belső védő), a szerb élvonalban is bemutatkozó Szrdjan Matics (26 éves, támadó), valamint a francia származású Abdourazakou Gamil.(19 éves, csatár).

A Szentlőrinc csapata a tavaszi nyitányon nagy harc árán 2-1-re győzte le a Szeged-Csanád Grosics Akadémia gárdáját, majd 3-0-s vereséget szenvedtek a Vasas otthonában. A hazai Ajka elleni találkozót a felek közös megegyezésével későbbi időpontban játsszák le, míg a legutóbbi fordulóban 3-1-re kaptak ki a Kaposvári Rákóczi FC vendégeként. Összesítette mérlegük 8 győzelem, 3 döntetlen, 13 vereség, 22 rúgott és 40 kapott gól.

A Szentlőrinc – PMFC találkozó február 28-án, vasárnap 14:00 órakor zárt kapuk mögött kerül megrendezésre. A hazai rendezőség, valamint a rendőrség fokozottan felhívja a szurkolók figyelmét, hogy ne induljanak el a találkozó helyszínére! Tájékoztatjuk drukkerinket, hogy az MTVA engedélyével hivatalos YouTube-csatornánkon, a PMFC TV-n élőben közvetítjük a Szentlőrinc elleni idegenbeli NB II-es bajnoki mérkőzést.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram