Jöhet a harmadik találkozó

Ebben az évadban nem csak a bajnokságban, hanem a kupában is megmérkőztünk a Szombathellyel.

A 27. fordulóval folytatódnak a Merkantil Bank Liga küzdelmei, Vas László vezette NB II-es együttesünk sorozatban négy veretlen bajnokit követően a Szombathelyi Haladást fogadja itthon március 3-án, szerdán 14:30-tól. A zöld-fehérekkel ebben az évadban már kétszer találkoztunk. A tavaly őszi bajnoki fellépésünk a Rohonci úton 0-0-s döntetlennel ért véget, míg a kupában egy igencsak lesgyanús találattal maradtunk alul 1-0 arányban.

Mátyus János legénysége ősszel 9 győzelem, 6 döntetlen, 6 vereség, 30 rúgott és 20 kapott gól ellenében a 6. helyen vonulhatott téli pihenőre. A tavaszi nyitányon ugyan 3-1-es hazai vereséget szenvedtek a Gyirmóttól, ezt követően viszont Szegeden 2-1-re győzni tudtak, majd pontot szeretek a Vasas ellen. Ajkán nagy harc során 1-0-s vereséget szenvedtek, ám a botlást javítva a legutóbbi fordulóban kiütéses, 4-0-s diadalt arattak a Kaposvár ellen.

A Szombathelyi Haladás mérlege jelenleg 11 győzelem, 7 döntetlen és 8 vereség. A rúgott gólok tekintetében 37-nél járnak, míg a saját hálójukból 25 be nem tervezett alkalommal kellett kihalászniuk a labdát. A mindent egybevetve felszálló ágban lévő vasi gárdája a jelenleg a tabella 6. helyéről várja a szerdai meccset, amely várhatóan ismét komoly erőpróbát jelent majd az újoncként várakozáson felül teljesítő NB II-es labdarúgócsapatunk számára.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a március 3-án, 14:30-kor kezdődő PMFC – Szombathelyi Haladás bajnokit zárt kapuk mögött rendezzük meg, kérjük a szurkolókat, ne induljanak el a mérkőzésre, mert nem fognak tudni belépni a stadionba! Az összecsapásról a megszokott módon a pmfc.hu-n szöveges tudósítást olvashatnak, a PMFC TV YouTube-csatornán pedig stream közvetítés formájában élőben nézhetik a szerdai hazai mérkőzést!

Fénylép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram