Heti helyzet – helyzetjelentés a sérültekről

A PMFC NB II-es játékosai és stábtagjai a Merkantil Bank Ligában előírt szabályoknak megfelelően minden mérkőzés előtt koronavírus-teszten vesznek részt, a vasárnap 12:45-kor kezdődő DVSC elleni másodosztályú találkozó előtt továbbra sem detektáltunk új esetet. Ennek ellenére kihagyja a hétvégi bajnokit Batizi-Pócsi Balázs és Tölgyesi Viktor, akik továbbra is rehabilitációjukat végzik, esetükben egyre közelebb kerül a visszatérés lehetősége.

A szakmai stáb nem számíthat Tihanyi Olivér játékára sem, aki idegbecsípődéssel bajlódik. Bischoff Marcell kisebb térdproblémákkal küzd, Németh Márk a Budaörs elleni meccsen kapott egy komolyabb rúgást a bokájára, emiatt külön edzett a héten, míg nála is szerencsétlenebbül járt Sági Milán, aki szintén a múlt hétvégi bajnoki fellépés során esett rosszul a vállára és emiatt később műteni kellett. Védőnk szezonja sajnálatos módon ezzel véget is ért.

Sérült játékosainknak mielőbbi felépülést és visszatérést kívánunk!

OLVASTA MÁR?

Hivatalos állásfoglalásra várunk

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a hazánkban fokozódó koronavírus-járvány kapcsán 2020. november 4-től újabb szigorító intézkedéseket vezet be Magyarország Kormánya, többek között azt, hogy a rendezvényeken, ideértve ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram