PMFC eSport: folytatás az Axa SC ellen

Vasárnap eSport csapatunk ellenfele az Axa SC lesz a Hungarian Pro Clubs League másodosztály 2. játéknapján.

Március 28-i ellenfelünk számára nem indult jól a szezon, hiszen a GoalHUB elleni két 3-1-es vereségük miatt az Axa SC az utolsó helyről várja a PMFC eSport elleni összecsapást. A nyitóforduló felemásra sikeredett a pécsiek számára is, egy győzelem mellett egy vereséget jegyezhettünk fel a Sopron ellen. Pozitívum, hogy Váradi László és Földvári Fruzsi személyében két játékosunk is helyet kapott a forduló álomcsapatában.

– Úgy érzem hamar sikerült túltenni magunkat az előző hétvége második mérkőzésén, levontuk a következtetéseket és igyekeztünk javítani azokon a hibákon, amelyeket elkövettünk, az egész hetet szorgalmas edzésmunka övezte – kezdte Tamás Gábor, csapatunk jobbhátvédje. – Több erős ellenfél ellen lejátszott edzőmeccs után azt mondhatom, jó előjelekkel várhatjuk a hétvégi Axa SC elleni találkozót.

Érdekesség, hogy a pécsiek mumusnak számítanak az Axa SC számára, akik ellen az előző szezonban kettős győzelmet aratottunk. Tavaly előbb Kárpáti és Rab góljaival 2-1-re nyertek a piros-feketék, majd a visszavágón Rab mesterhármasa mellett Kárpáti talált be, így 4-1-re győztünk. Ezzel a két találkozóval akkor egy igen hosszú, 13 mérkőzésen át tartó győzelmi sorozat vette kezdetét.

– Vissza szeretnénk térni a győzelem útjára és egy hasonló, vagy még hosszabb veretlenségi sorozatot indítani – folytatta Tamás Gábor. – Ehhez nem kell más, mint 6 pont, ami a keret minőségét és edzésmunkáját tekintve jogos elvárás lehet. A siker nemcsak önbizalmat, hanem nagy lökést is adhat a folytatáshoz. Fontos, hogy felszabadultan játsszunk az Axa SC ellen – tette hozzá eSport együttesünk jobbhátvédje.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram