Este jönnek az UEFA eEURO 2021 selejtezői!

A magyar válogatottat Kapitány Bence és Bartha Dániel képviseli az online Európa-bajnokságon, amely fordulóit élőben lehet követni.

Ma este az Eb-szereplésért játszik a magyar válogatott, csak éppen playstation-ös változatban. Az UEFA eEURO selejtezőnek sorsolása igen pikáns találkozókat ígér, hiszen Szlovákia és Románia is a magyarok csoportjában szerepel. Az előjelek igen kedvezőek, hiszen a két héttel ezelőtt megrendezett válogatott felkészülési tornán Bartha Daniék egészen az elődöntőig meneteltek.

 

A viadal nem csak azért lesz érdekes számunkra, mert a Pro Evolution Soccer magyar válogatottat Kapitány Bence és a PMFC játékosa Bartha Dániel alkotja. A találkozókat élőben közvetítjük, a műsorvezetők Benko Imre és Poór Tamás (a PMFC eSport két szakvezetője), valamint Leikauf Norbert (a PTE-PEAC eSport Pro Clubs csapatának vezetőedzője) lesznek.

A stúdióvendégek között pedig többek között olyan nevek szerepelnek, mint Hegedűs Márk a PMFC futballistája, dr. Novák Pál a PTE-PEAC e-sport szakosztályának vezetője, vagy Farkas Ákos a Magyar Gamer Szövetség elnöke. A hétfőn 16:30-kor kezdődő közvetítést a gamerszovetseg.hu oldalon nézhetik majd élőben a kedves nézők.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram