Az éllovas Vasas FC otthonába látogatunk

Pénteken 20:00 órakor a tabella első helyén álló angyalföldiek vendégeként lépünk pályára az Illovszky Rudolf Stadionban.

A Merkantil Bank Liga 34. fordulójának nyitómérkőzésén NB II-es labdarúgócsapatunk a Vasas FC vendégeként szerepel április 23-án, pénteken 20:00 órától. Schindler Szabolcs tanítványai 68 ponttal az első, feljutást érő helyről, mi pedig 60 egységgel a negyedik pozícióból várjuk a fővárosi összecsapást. A válogatott és komoly élvonalbeli múltú játékosokkal bíró angyalföldi együttes legutóbbi öt bajnokijából négyet sikerrel vett, a Gyirmót elleni hazai 1-1-es döntetlent követően Szegeden és a DEAC vendégeként 1-0-ra, az Ajka ellen 2-1-re, míg Kaposváron szintén 2-1-es sikert aratott.

A Vasas FC elleni idegenbeli meccsünket az M4 Sport és az m4sport.hu élőben közvetíti pénteken 20:00 órától.

A Vasas FC mérlege 20 győzelem, 8 döntetlen, 5 vereség, 54 rúgott és 31 kapott gól. A XIII. kerületeik impozáns otthonukban szintén kiemelkedő eredményekkel rendelkeznek. Az Illovszky Rudolf Stadionban eddigi 16 hazai bajnokijukból 10-et sikerrel vettek, 5 esetben osztozkodtak meg a pontokon és csupán 1-szer szenvedtek vereséget, azt is tavaly december 13-án a Békéscsaba ellen fordulatos meccsen 3-2-re elveszett találkozón. A piros-kékek pályaválasztóként eddig 31 gólt rúgtak és 15-öt kaptak. Legeredményesebb támadójuk a szezonban 13 NB II-es gólnál tartó Feczesin Róbert.

Fénykép: Kurdi József/pmfc.hu

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram