U9: Aranyérem a futsal megyei döntőn

Rengeteg gól és látványos megmozdulások tarkították a hétvégi U9-es futsal megyei döntőjét, amelyen megérdemelt PMFC győzelem született.

Április 24-én, szombaton a Szamosi Nándor Sportcsarnokban rendezték meg az U9-es korosztály futsal megyei döntőjét, amelyen a PMFC, a PVSK és a Mohácsi TE 1888 fiataljai körmérkőzéses formában döntötték el az első három hely sorsát. Élő Tibor vezette csapatunk a finálét megelőző szigetvári csoportmeccseket veretlenül, 145-2-es gólkülönbséggel zárta, míg a hétvégi hármas döntőben U9-eseink szép és magabiztos játékkal szerezték meg az aranyérmet.

Eredmények:

PMFC – PVSK 6-1 (3-0)
Mohácsi TE 1888 – PMFC 1-12 (1-6)
PVSK – Mohácsi TE 1888 6-1 (3-0)

Végeredmény:

1. PMFC
2. PVSK
3. Mohácsi TE 1888

Élő Tibor, U9-es csapatunk edzője: Nagy örömmel fogadtuk a tornán való részvételt, amely az elmúlt időszakban nagyon jó kiegészítő sorozat volt a gyerekeknek. Az U9-es csapatunk keretéből minden játékos pályára tudott lépni. Végig magabiztos győzelmekkel jutottunk a hármas döntőbe, ahol a PVSK-val és a Moháccsal találkoztunk. Két jó ellenféllel mérkőztünk meg, de a tornagyőzelmünk nem forgott veszélyben. Gratulálok csapatom összes játékosának.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram