Kaposvárra látogatunk vasárnap

NB II-es labdarúgócsapatunk vasárnap 17:00 órakor lép pályára a somogyi zöld-fehérek vendégeként.

A Merkantil Bank Liga 36. fordulójában a Kaposvári Rákóczi FC-vel mérkőzünk meg idegenben. A Rákóczi a 2014/15-ös szezonban utolsóként végzett a másodosztályban, míg ezt követően a Somogy megyei I. osztályból kezdte meg felemelkedését. A megye I-es bajnoki cím után a 2016/17-es NB III-as kiírást csupán a 3. helyen zárták, de a rá következő harmadosztályú pontvadászatot már sikerrel vették. A 2018/19-es szezonban másodikként végeztek az NB II-ben, így ezután ismét a legmagasabb osztályban folytathatták szereplésüket.

A Kaposvár ugyanakkor az OTP Bank Liga 2019/20-as idényét a seregajtó pozícióban fejezte be, így ismét a második vonalba került vissza. A Merkantil Bank Liga 2020/21-es kiírását Waltner Róbert irányításával kezdte el a somogyi alakulat, a trénertől azonban szezonközben elköszöntek, helyét pedig Várhidi Péter vette át, akinek múlt héten megköszönték munkáját, s a bajnokság hátralévő fordulói során Disztl Lászlót bízták meg a csapat vezetésével. Rákóczi összesített mérlege 7 győzelem, 12 döntetlen, 16 vereség, 32 rúgott és 58 kapott gól.

A Kaposvár 33 ponttal a tabella 18. helyén áll, míg a szezonból visszalévő három forduló során matematikailag esélyük van a bennmaradás kiharcolására. Éppen ezért sem lesz csapatunknak könnyű dolga vasárnapi vendégjátéka során, hiszen a Rákóczi várhatóan mindent elkövet az eredményesség érdekében. Mindez természetesen együttesünkre is igaz, amely újonc létére a tabella 4. helyén áll, s két vereséget követően újra visszatérhet a siker útjára. A szomszédvári párharc várhatóan már nézők előtt kerülhet lejátszásra, bővebb szurkolói infók ITT.

A mérkőzésről a Kapos TV jóvoltából élőképes közvetítés lesz a csatorna YouTube-oldalán.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram