Bronzérmesként végeztek az U19-es leányok

Szép és eredményes szezont hagyott maga mögött a PMFC U19-es leány labdarúgócsapata, amely 14 győzelemmel, 7 vereséggel, 128-49-es gólaránnyal a harmadik helyen zárta a 2020/21-es a bajnokság Közép-Nyugat-csoportját. A bronzérmes együttes szereplését Győrki Ákos foglalta össze.

– Nem voltunk egyszerű helyzetben az idény kezdetekor, hiszen a keretből kilenc játékosnak ez volt az első nagypályás szezonja – kezdte szezonértékelőjét Győrki Ákos, a PMFC U19-es leány csapatának edzője. – Szerencsére volt akarat a leányokban. Egyre összeszokottabbá váltunk, ami látszott a mutatott játékunkon is – folytatta. – Előzetes célkitűzésünk a középmezőnybe kerülés volt, ezt túlszárnyalva bronzéremnek örülhetünk, ami erőn felüli teljesítmény. 128 lőtt góllal fejeztük be a szezont, ami a második legtöbb a mezőnyből. 11 játékosunk szerzett gólt az idény folyamán, közülük négyen tíz gól fölé jutottak, sőt egy játékosunk 58 gólt ért el. Jövőre többen is az újonnan induló felnőtt csapatunkban bizonyíthatnak, ez szintén nem tűnik sétagaloppnak. Szeretnék még egyszer gratulálni a hölgyeknek, nagyon elégedett vagyok velük – tette hozzá Győrki Ákos.

OLVASTA MÁR?

Elmarad a szombati edzőmérkőzés

NB II-es labdarúgócsapatunk a tervek szerint a horvát élvonalban szereplő NK Slaven Belupo vendégeként lépett volna pályára edzőmeccsen szombaton, azonban a korábban tervezett felkészülési találkozó ...
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram