Eb 2020: Óriáskivetítővel várják a szurkolókat

Védettségi igazolvány nélkül egy 15 négyzetméteres LED-falon követhetőek az Eb-mérkőzések a PMFC Stadionban.

Pécsett egyedülálló módon, különleges eseménnyel várják a futballszeretőket a PMFC Stadionban: június 11. és július 11. között óriási kivetítőn, egy 15 négyzetméteres LED-kijelzőn élőben követhetőek az Európa Bajnokság mérkőzései, ráadásul közösen drukkolhatunk a magyar labdarúgó-válogatottnak is, mindezt úgy, hogy a meccseket hamisítatlan stadionmiliőben tekinthetik meg az érdeklődők.

 

Az egy hónapon át tartó eseménysorozat hangulatát fokozza, hogy a pécsi stadionba kilátogatók a Szigeti út felőli északi, székekkel ellátott tribünről nézhetik a kontinensviadal összes mérkőzését. A büfékben sör, bor, üdítő, jégkrém mellett szendvics, popcorn, hamburger és hot dog is kapható, sőt, a belépés mindenki számára ingyenes. Arénanyitás a napi első Eb-meccs kezdése előtt egy órával!

Jó hír, hogy megjelent az a rendelet a Magyar Közlöny június 11-i számában, ami egyértelművé tette, hogy a labdarúgó Európa Bajnokság meccseinek a kivetítők előtt való követése nem minősül rendezvénynek, ezért azokat védettségi igazolvány nélkül is lehet nézni. A rendelet kihirdetése értelmében mindenki védettségi igazolvány nélkül drukkolhat a PMFC Stadionban!

Közös élmény, közös szurkolás vár a PMFC Stadionban!

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram