Szombaton a Mohács ellen lépünk pályára

Kemény terhelés közepette következik az NB III-as újonc Mohácsi TE 1888 elleni első edzőmérkőzés.

Az orvosi és fizikai felméréseket követően hétfőn kezdte meg a közös felkészülést NB II-es labdarúgócsapatunk, amely a hét eleji edzéseket követően a szerdától péntekig tartó háromnapos csapatépítő és állóképesség fejlesztő harkányi edzőtáborból hazatérve június 26-án, szombaton 10:30-kor a Baranyai megyei I. osztályt megnyerő, s így az NB III-ra készülő Mohácsi TE 1888 együttesének vendégeként játssza le első felkészülési mérkőzését.

Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy bár a hatályban lévő kormányrendeleteknek megfelelően a sportrendezvények nézők előtt kerülnek megrendezésre, azonban a helyszíni szurkoláshoz – több kitétel mellett – fontos feltétel a védettségi igazolvány megléte (a plasztik kártya formátumú védettségi igazolvány és személyi igazolvány együttes felmutatása vagy a mobil applikáción látható védettségi igazolás helyszínen történő bemutatása).

A hatályban lévő szabályozás szerint koronavírus ellen védett személy az, aki azt a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány (a továbbiakban: védettségi igazolvány) bemutatásával igazolja. A védelmi intézkedések feloldása a sportrendezvények tekintetében védettségi igazolványhoz kötött.

Sportrendezvényen nézőként érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, valamint a felügyeletük alatt lévő, tizennyolcadik életévüket be nem töltött személyek vehetnek részt. 18 éven aluli szurkolóink felnőtt felügyelete nélkül kizárólag érvényes védettségi igazolvánnyal léphetnek be a stadionba! Az felsoroltak mellett mindenki számára ingyenesen tekinthető meg az Újvárosi Stadionban megrendezésre kerülő edzőmérkőzés.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram