Szurkolói infók a Siófok elleni edzőmeccsre

Védettségi igazolvány használata, ingyenes belépés, kapunyitás, megközelítés, parkolás, stadionbüfé – minden részlet egy helyen.

Tájékoztatjuk a szurkolókat, hogy bár a hatályban lévő kormányrendeleteknek megfelelően a sportrendezvények nézők előtt kerülnek megrendezésre, azonban a helyszíni szurkoláshoz elengedhetetlen feltétel a védettségi igazolvány megléte. A korábban már megszokott szurkolói tájékoztatást a július 17-én, szombaton 11:00 órakor kezdődő BFC Siófok elleni felkészülési mérkőzés előtt is hasznos információkkal egészítettük ki, ezért kérünk minden szurkolót, alaposan tanulmányozza át:

– VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY

  • A hatályban lévő szabályozás szerint koronavírus ellen védett személy az, aki azt a koronavírus elleni védettség igazolásáról szóló 60/2021. (II. 12.) Korm. rendelet szerinti hatósági igazolvány (a továbbiakban: védettségi igazolvány) bemutatásával igazolja. A védelmi intézkedések feloldásának újabb lépcsője a sportrendezvények tekintetében védettségi igazolványhoz kötött.
  • Sportrendezvényen nézőként érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőttek, valamint a felügyeletük alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személyek vehetnek részt. 18 éven aluli szurkolóink érvényes védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kísérő nélkül nem léphetnek be a stadionba!
  • Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a stadionba való belépést megelőzően a biztonsági szolgálat szakemberei ellenőrizni fogják az érvényes védettségi igazolvány és a személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány együttes meglétét. Ezek hiányában a biztonsági szolgálat a belépést köteles megtagadni. Ez alól kivételt képezhet a tizennyolcadik életévét be nem töltött személy életkorának ellenőrzése, ha a kiskorúság ténye nyilvánvaló.
  • Tájékoztatjuk a szurkolókat, hogy a védettségi igazolványt nem helyettesíti az oltás beadásakor kapott írásos dokumentum, így a stadionba való belépéskor azt a biztonsági szolgálat nem fogja elfogadni!

– INGYENES A BELÉPÉS

  • A felkészülési mérkőzés díjtalanul tekinthető meg, ugyanakkor csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők, illetve az általuk kísért 18 éven aluliak léphetnek be a PMFC Stadionban.

– KAPUNYITÁS

  • A mérkőzés napján – 2021. július 17-én, szombaton – a helyszínen 10:00-kor lesz kapunyitás. A BFC Siófok ellen csak a Szigeti út felőli A-F jelzésű ülőszektor kerül megnyitásra. Belépéshez az északi ülő szektorokba a Szigeti út-Szántó Kovács János utca felőli 5-ös kaput használhatják a drukkerek.

– PARKOLÁS, TÖMEGKÖZLEKEDÉS

  • A gépjárművel érkezők számára célszerű a környező utcákat igénybe venni. A városi tömegközlekedés menetrendjéről a TükeBusz Zrt. honlapján informálódhatnak. Kérjük a szurkolókat, hogy a megnövekedett érdeklődés miatt lehetőség szerint időben érkezzenek.

– BÜFÉK A STADIONBAN

  • A felkészülési mérkőzésen a büfék 10:00-kor nyílnak. Az északi oldalon két büfével készül az üzemeltető. A büfék frissítő italokkal, szendvicsekkel és további gazdag kínálattal várják a szurkolókat. A helyszínen készpénzes, illetve bankkártyás fizetésre is van mód.

– MASZKVISELÉS, TÁVOLSÁGTARTÁS

  • A sportrendezvényen nézőként tartózkodó koronavírus ellen védett személy és a felügyelete alatt lévő 18. életévét be nem töltött személy nem köteles maszkot viselni, valamint szintén nem kötelező a stadionon belül a másfél méteres biztonsági távolság megtartása, ugyanakkor ajánlott. Kérjük szurkolóinkat, közös biztonságunk és egészségünk érdekében vigyázzunk egymásra.
Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram