Eredményes hétvégét zárt utánpótlásunk

Hat meccsen négy győzelem, egy döntetlen és egy vereség, így összesen tizenhárom pont a korosztályos bajnokságokban.

U19-es bajnokság, Alap-csoport, 4. forduló
Kisvárda LA. – PMFC 3-3 (2-1)
Pécsi gólszerző: Sajnovics Milán (41.), Zsigrai Ákos (82., 89.)
Edző: Németh Zsolt

– Jó játékvezetés mellett magas színvonalú és nagy iramú mérkőzést játszottunk, amely során a saját egyéni hibáinkból az ellenfél két tizenegyest is végezhetett, amelyből előnyt tudott szerezni. Nagy szívvel és akarattal játszva sikerült kétgólos hátrányból visszajönnünk a meccsbe. Nagy dicséret illeti a játékosaimat, amiért ilyen nagyot küzdöttek – értékelt Németh Zsolt, edző.

U17-es bajnokság, Kiemelt-csoport, 4. forduló
PMFC – Budapest Honvéd-MFA 2-5 (1-2)
Pécsi gólszerző: Nagy Dávid (18.), Bukovics András (69.)
Edző: Jásper Péter

– Az eredmény nem tükrözi hűen a játék képét, sokkal több volt ebben a mérkőzésben, hisz teljesen egyenrangú ellenfelei voltunk a Honvédnak. A lényeg mégis az, hogy ismét egy nagyon jó iramú meccset játszhattunk, amiből lehet és kell is tanulni, azaz fejlődni – értékelt Jásper Péter, edző.

U16-os bajnokság, Alap-csoport, 4. forduló
MVSC-Miskolc – PMFC 0-5 (0-1)
Pécsi gólszerző: Tóth Márk (17.), Brecska Szabolcs (64.), Gulyás Mirkó (76., 84.), Ócsai Mátyás (88.)
Edző: Sasa Dragicevic

– Nagyon sok jó dolgot láttam viszont a pályán, gyors és kombinatív játékból sok helyzetet alakítottunk ki és ezekből szép gólokat szereztünk. Végig maximális volt a srácok hozzáállása, gratulálok a csapatnak – értékelt Sasa Dragicevic, edző.

U15-ös bajnokság, Kiemelet-csoport, 4. forduló
PMFC – Kisvárda LA. 2-1 (0-0)
Pécsi gólszerző: Tóth Kristóf (51.), Lasanc Mátyás (71.)
Edző: Koleszár Viktor

– A kidolgozott lehetőségek alapján megérdemelt a győzelmünk. Játékban, jó egyéni teljesítményekben több kell. Gratulálok a csapat győzelméhez, amit a mérkőzésen megsérülő Vétek Bencének ajánlunk – értékelt Koleszár Viktor, edző.

U14-es bajnokság, Alap-csoport, Nyugat, 4. forduló
Credobus Tehetségközpont – PMFC 0-2 (0-0)
Pécsi gólszerző: Tímár Dávid (72.), Vajda Bercel (79.)
Edző: Deli Balázs

– Sajnos a kihagyott büntető megzavart minket, és az utolsó passzok pontatlanok voltak. Próbáltunk kombinatívan futballozni, de a körülmények nem mindig tették lehetővé. Gratulálok a srácoknak, a végletekig helyén volt a szívük – értékelt Deli Balázs, edző.

U12-es bajnokság, Dél-Nyugat, 3. forduló
PMFC – Kaposvári Rákóczi BFLA 10-1 (0-0)
Pécsi gólszerző: Szabó Olivér (8., 30.), Nimmerfroh Domonkos (19.), Kocsis Dávid (32., 64.), Andruskó Adrián (42., 46., 65.), Kincses Benett (43.), Petrov-Trajkov Adrián (75.)
Edző: Koller Krisztián

– A mérkőzésen a játék minden elemében felülmúltuk ellenfelünket. Teljesen megérdemelt volt a győzelmünk. Kiválóan futballoztak a srácok, hatalmas gratuláció jár nekik – értékelt Koller Krisztián, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram