Ezúttal csak gólokig jutottak a leányok

Két korosztályos leánycsapatunk volt érdekelt a hétvégén – U15-öseink és U17-eseink egyaránt a bajnokesélyes Puskás Akadémiát fogadták.

Leány U17-es Országos bajnokság, 4. forduló
PMFC – Puskás Akadémia FC 1-4 (1-1)
Pécsi gólszerző: Bolboaca Karina (35.)
Edző: Bolboaca Augustin

– Nagyon magas színvonal mérkőzés játszottunk a bajnokesélyes Felcsút ellen. Hatvan percen keresztül rendkívüli tudatos és magabiztosan játszottunk, több szép akciók után gyönyörű gólhelyzeteket hagytunk ki, míg az utolsó félórában kijött a különbség és megérdemelten nyert a Felcsút. Nagyon büszke vagyok, hogy ennyi ügyes lány futballozik Pécsen, több ilyen mérkőzést kellene játszanunk a játékosok fejlődése érdekében – értékelt Bolboaca Augustin, edző.

Leány U15-ös Országos bajnokság, 4. forduló
PMFC – Puskás Akadémia FC 1-4 (1-4)
Pécsi gólszerző: Turi Bori (31.)
Edző: Bolboaca Sergiu

– Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés vár ránk az egyik bajnokesélyes csapat ellen és ez így is volt. Meglepően jól kezdtük a mérkőzést, majd a Felcsút nagy lövői elkezdték a gólgyártást, melynek ellenére is próbáltunk kombinatívan folytatni a saját játékunkat, ahol nagyon sok szép dolgot láttam vissza a lányoktól. Az első félidőben volt egy kimaradásunk, ahol 4-et is rúgott a Puskás, de erre Turi Bori tudott válaszolni szünet előtt. A második félidőben is ki tudtunk dolgozni elég nagy helyzeteket, ám azok sajnos nem mentek be, így egyik oldalon sem született gól. Nagyon büszke vagyok a lányok teljesítményére, és hogy ilyen gyorsan tudtak alkalmazkodni az ezen a meccsen először kipróbált 5-3-2-es felálláshoz – értékelt Bolboaca Sergiu, edző.

Visit Us On FacebookVisit Us On YoutubeVisit Us On Instagram